FASHION TIPS

Τα σανδάλια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι

Είναι μια μαγική στιγμή, όταν έρχεται η ώρα να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου σανδάλια. Είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι πλησιάζει το καλοκαίρι. Με το που ακουμπήσουν τα πόδια σου, τα αγαπημένα σου σανδάλια, σου έρχεται αμέσως στο μυαλό μια εικόνα από καλοκαίρι. Μπορεί να είναι μια ανάμνηση από διακοπές που έχεις συνδέσει με τα παπούτσια που μόλις φόρεσες. Μπορεί να είναι απλά μια αίσθηση, ο ήλιος, για παράδειγμα, που «λούζει» το κορμί σου, όταν είσαι στην παραλία. Είναι ιερή η στιγμή, λοιπόν, όταν θα φορέσεις για πρώτη φορά τα αγαπημένα σου σανδάλια.

Τα παπούτσια αυτά συνδέονται απόλυτα με αυτή την εποχή και μετά από μια χρονιά σαν το 2020, θεωρώ ότι είναι σημαντικό να συμπεριλάβουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αυτό το must στιλ παπουτσιού που μας συνδέει τόσο με το καλοκαίρι. Αυτή την ανάλαφρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αίσθηση που μας μεταφέρει στο καλοκαίρι, προσφέρουν και τα σανδάλια της UGG.

Η UGG παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με σανδάλια και εκτός από την instant αίσθηση καλοκαιριού που έχουν τα σχέδια, έχουν και την χαρακτηριστική αίσθηση της UGG, ως προς την κατασκευή τους. Αυτό κάνει τα σανδάλια αυτά ιδανικά για την καλοκαιρινή σεζόν τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Από την πόλη ως και την παραλία.

Τα must σανδάλια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Με τις τάσεις στα σανδάλια να στοχεύουν στην πρακτικότητα, τα σανδάλια από τη συλλογή της UGG για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, προσφέρουν αυτό ακριβώς. Παπούτσια που είναι ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα μεν, χωρίς να σου στερούν πόντους από το στιλ σου δε.

Κοιτώντας, λοιπόν, τη συλλογή της UGG για τη νέα σεζόν, βλέπουμε ότι έχει όλα τα απαραίτητα styles, το καθένα από το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα classics της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Tα σύγχρονα και άνετα slides

Στη συλλογή της UGG για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, θα βρεις τα μοντέρνα Emily σανδάλια. Πρόκειται, για slides με χιαστή στο πάνω μέρος τα οποία είναι τρομερά άνετα στο περπάτημα.

Τα Emily sandals

Σε αυτό οφείλεται η κορυφαία τεχνολογία εσωτερικής σόλας της UGG, που περιλαμβάνει τρία στρώματα απορρόφησης που επιτρέπουν την προσαρμογή στο φυσικό περίγραμμα του ποδιού για άνετο περπάτημα. Τα σανδάλια Emily, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για τα everyday looks μας.

Πώς να τα φορέσεις: Ταιριάζουν τέλεια με cropped τζιν και t-shirts, ενώ μπορείς να τα φορέσεις και με τα πιο sporty φορεματάκια προσφέροντας ένα σύγχρονο twist στα καθημερινά σου looks.

Τα κλασικά σανδάλια

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη διαχρονικότητα ενός κλασικού στιλ σανδαλιού. Τα thong σανδάλια Madeena και Gaila είναι απλά αλλά τόσο κομψά και φτιαγμένα από δέρμα με λεπτεπίλεπτα λουράκια.

Τα Gaila sandals

Το σχέδιό τους είναι μίνιμαλ αλλά διαχρονικό, ενώ διαθέτουν σόλα με τεχνολογία αφρού για άνεση και τέλειο κράτημα ώστε να μην γλιστρά το πόδι στο περπάτημα. Η απλότητα του σχεδιασμού τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ώρες.

Τα Madeena sandals

Πώς να τα φορέσεις: Φοριούνται, λίγο-πολύ, με όλα τα must της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Αλλά είναι το τέλειο «ταίρι» για τα μακριά, αέρινα φορέματά σου και τις μίντι φούστες που προσφέρουν «κίνηση» στις εμφανίσεις σου.

Οι κομψές πλατφόρμες

Αν σ’ αρέσουν τα ψηλοτάκουνα αλλά θέλεις μια πιο άνετη εναλλακτική για το καλοκαίρι, τότε οι πλατφόρμες, aka wedge sandals, είναι για εσένα. Στη συλλογή της UGG για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια σχέδια.

Τα Hylda wedges

Τα Hylda και Eugenia συνδυάζουν στιλ και λειτουργικότητα μαζί, καθώς διαθέτουν φερμουάρ στο πίσω μέρος για να φοριούνται εύκολα και ένα ρυθμιζόμενο λουράκι στον αστράγαλο για τέλεια εφαρμογή.

Οι πλατφόρμες Eugenia

Πώς να τα φορέσεις: Ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη θα ταιριάξει φανταστικά με αυτό το τόσο κομψό στιλ παπουτσιού. Παρ’ όλα αυτά, αν θέλεις μια εναλλακτική για κάθε μέρα, μια βερμούδα ή ένα τζιν σορτς και t-shirt είναι το ιδανικό «συνοδευτικό» για τα παπούτσια αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τα μοντέρνα flatforms

Ωραία και τα κλασικά σχέδια, δε λέω, αλλά αν θέλεις μια τόσο-όσο μοντέρνα διάθεση στις εμφανίσεις σου, τα Trisha sandals της UGG είναι για εσένα. Από πλούσιο σουέντ, σχηματίζοντας έναν κομψό φιόγκο στο πάνω μέρος, τα σανδάλια αυτά είναι το τέλειο fashionable touch για τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Το λουράκι που δένει στον αστράγαλο δε, προσφέρει εύκολη προσαρμογή και καλή στήριξη. Ακόμη, η πλατφόρμα από γιούτα δίνει ύψος, ενώ η έξτρα μαλακή σόλα είναι εξαιρετικά άνετη στο περπάτημα.

Τα Trisha flatforms

Πώς να τα φορέσεις: Τα σανδάλια αυτά θα ταιριάξουν φανταστικά με μίνι printed φορεμάτακια και μίνι denim φούστες, απογειώνοντας τα καλοκαιρινά σου looks.

Θα βρεις όλα σανδάλια της UGG από την συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε επιλεγμένα καταστήματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ FAIS GROUP: 211 10 88 400