CELEBRITIES

Η κόρη του Eminem, Hailie Mathers, ποζάρει με μαγιό στο Instagram. Καλέ πότε μεγάλωσε τόσο;

Instagram.com/hailiejade

Τα 25 της χρόνια έχει συμπληρώσει πλεον η κόρη του Eminem, Hailie Mathers, ακόμα κι αν τη θυμόμαστε μικρή στο απόγειο της δόξας του διάσημου μπαμπά της. Πλέον δεν είναι απλά άλλο ένα διάσημο παιδί, αλλά μια star των social media, καθώς στον λογαριασμό της στο Instagram έχει περίπου 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους.

Με αυτούς τους 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους μοιράστηκε η κόρη του Eminem και την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία η Hailie Mathers ποζάρει φορώντας ένα κατάλευκο μπικίνι.

Η ίδια δηλώνει «Έτοιμη για όλες τις καλοκαιρινές ημέρες» στο σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία της. Σε αυτήν σαν ένα κορίτσι της εποχής των 90s οπότε μεσουράνησε ο ράπερ μπαμπάς της, φοράει μαζί με το μπικίνι της κι ένα καπέλο bucket, που όπως όλες σχεδόν οι τάσεις των 90s έχει επίσης επιστρέψει στη σύγχρονη μόδα.

Ο Eminem πρόσφατα μίλησε για την Hailie στο podcast του Mike Tyson, δηλώνοντας εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη. «Δεν έχει παιδιά, έχει σύντροφο και είναι καλά. Με έχει κάνει σίγουρα υπερήφανο. Έχει αποφοιτήσει από το κολλέγιο», σημείωσε ο Eminem, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Marshall Mathers.

Η Hailie είναι το μόνο παιδί που έχει αποκτήσει ο Eminem, με την πρώην σύζυγό του (παντρεύτηκαν και χώρισαν δύο φορές), Kim Scott. Η 25χρονη έχει ολοκληρώσει από το 2018 τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Michigan με αντικείμενο την Ψυχολογία. Όσο για τον σύντροφο, στον οποίο αναφέρθηκε ο Eminem, η κόρη του, Hailie έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συμφοιτητή της στο πανεπιστήμιο, Evan McClintock.

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, η Hailie έχει πει παλιότερα στη Daily Mail ότι είναι πολύ κοντά με τον πατέρα της, ο οποίος είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί της. Ο Eminem έχει επιπλέον δύο ανιψιές, ηλικίας 26 και 17 ετών τις οποίες νιώθει σαν κόρες του. «Όταν σκέφτομαι τι έχω πετύχει στη ζωή μου, αυτό που με γεμίζει υπερηφάνεια περισσότερο είναι που κατάφερα να μεγαλώσω παιδιά», σημείωνε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Mike Tyson ο ράπερ.