EDITOR'S PICK

Editor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι stylish πέδιλα στις πιο δροσερές αποχρώσεις

Instagram.com/paristexas_it/

Kάθε Δευτέρα, η fashion editor του LadyLike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας. Σε αυτό το Editor’s Pick έχουν την τιμητική τους τα πιο stylish πέδιλα.

«Η μόδα είναι μια άμεση γλώσσα», έχει πει κάποτε η Miuccia Prada. Τα πέδιλα, λοιπόν, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, «λένε» ένα πράγμα: καλοκαιρινή μόδα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλο στιλ παπουτσιού που να συνδέεται τόσο άμεσα με την μόδα το καλοκαίρι. Τα πέδιλα, με τακούνι ή χωρίς, σε έντονο ή ουδέτερο χρώμα, είναι η επιτομή της καλοκαιρινής μόδας. Είναι αυτά που μας προσφέρουν αυτή την μορφή ελευθερίας και ξεγνοιασιάς που αισθανόμαστε το καλοκαίρι, όσο γραφικό και αν σου ακούγεται αυτό που σου γράφω. Πιστεύω ότι έχουν αυτή τη δύναμη τα ρούχα και τα πέδιλα είναι ένα στιλ παπουτσιού, «γεννημένο» για το καλοκαίρι.

Τα πέδιλα ως ο επίσημος «χορηγός» της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Φέτος, λοιπόν, μετά από μια χρονιά σαν το 2020, παρατηρείται το εξής: υπάρχει η ανάγκη του να νιώσουμε πιο ελεύθεροι. Και αυτή η διάθεση μεταφέρεται και στις εμφανίσεις μας. Όντας σε lockdown τους τελευταίους 6 μήνες, το να βγούμε έξω, να ντυθούμε και να στολιστούμε, είναι κάτι το οποίο έχουμε ανάγκη. Τα πέδιλα, λοιπόν, σαν ένα στιλ παπουτσιού που μας προσφέρει αυτή την «ελευθερία» όταν τα φοράμε, πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για την περίοδο αυτή.

Το γεγονός δε, ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε και πάλι, μας κάνει να αναζητάμε ένα στιλ παπουτσιού που συνδυάζει στιλ και ευκολία για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Τα πέδιλα, είτε πρόκειται για όμορφα mules, είτε για τα ever so sexy, strappy sandals, είτε για τα πιο ρετρό platform sandals ταιριάζουν με τα περισσότερα must-haves της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Αυτό, μας προσφέρει αυτόματα μια είδους ευκολία στο ντύσιμό μας που αναζητάμε το καλοκαίρι.

Με το καλοκαίρι να είναι just around the corner, αυτό το στιλ παπουτσιού έχει μια σίγουρη θέση στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Γι’ αυτό και το σημερινό Editor’s Pick είναι αφιερωμένο στα πολύχρωμα πέδιλα. Έκανα, λοιπόν, μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκα μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια. Επέλεξα αυτά σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις (από διαχρονικά pastels μέχρι και πιο bold μεταλλικές) που θα δώσουν μια άμεση δόση χρώματος στις εμφανίσεις σου.