FASHION TIPS

Καλεσμένη σε γάμο: Τα παντελόνια είναι μια φανταστική εναλλακτική αν δεν είσαι fan του φορέματος

Ιnstagram.com/chainkyr/

Οι εορτασμοί των γάμων έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνουν στο πρόγραμμα, με την καλοκαιρινή σεζόν να είναι το peak της φημισμένης “wedding season”. Τα προσκλητήρια έχουν αρχίσει να καταφθάνουν και όσες από εμάς δεν έχουμε σκοπό να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας ως νυφούλες, έχουμε σκοπό να τ’ ανέβουμε ως καλεσμένες.

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, λοιπόν, το ερώτημα «τι να φορέσω;», είναι μάλλον το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Το να βρεις ένα όμορφο outfit για μια τέτοια περίσταση μπορεί να προκαλέσει στρες καμιά φορά, ειδικά αν είσαι άνθρωπος που δεν είσαι του φορέματος.

Γιατί να φορέσεις παντελόνι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, η «παράδοση» θέλει να βρεις ένα ωραίο (και εντυπωσιακό ιδανικά) φόρεμα, για να φορέσεις για την περίσταση. Αλλά αν δεν είσαι του φορέματος; Και δεν λέω, ένα φόρεμα είναι μια εύκολη λύση -δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι συνδυασμούς-, αλλά δεν είναι και η μόνη. Ένα παντελόνι, αν και μπορεί να μην είναι η πρώτη σου επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, είναι φανταστική εναλλακτική.

Και το να φορέσεις παντελόνι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, είναι μια «φυσική» εξέλιξη πραγμάτων, αν σκεφτείς την εξέλιξη της μόδας και των bridal trends. Όσο υπάρχουν τάσεις που προμοτάρουν τα κοστούμια ως εναλλακτική ενός νυφικού φορέματος, αυτή η φιλοσοφία μεταφέρεται και στα looks των καλεσμένων. Πλέον, τα παντελόνια και τα jumpsuits ή τα co-ord σετ είναι απολύτως αποδεκτά και μια φρέσκια εναλλακτική στα φορέματα.

Αν, λοιπόν, το πρόγραμμα έχει πάνω από δυο γάμους μέσα στο καλοκαίρι, τώρα έχεις εναλλακτικές για τα outfits σου.

Ψηλόμεση παντελόνα

Μια ψηλόμεση παντελόνα, σε μια bold απόχρωση ή ενδιαφέρον print είναι μια φανταστική εναλλακτική για τα outfits του γάμου.

Ολόσωμη φόρμα

Μια ολόσωμη φόρμα προσφέρει την ίδια ευκολία, ως προς το styling, όπως και ένα φόρεμα. Είναι ένα ρούχο. Συμπληρώνεις με παπούτσια και κοσμήματα και είσαι έτοιμη.

Co-ords

Τα co-ord σετ είναι ένα trend που προέκυψε πέρσι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά εξελίχθηκε ως μια άκρως fashionable τάση. Ένα co-ord σετ μπορεί να περιλαμβάνει μια παντελόνα και crop top, ένα φανταστικό outfit αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Λινό κοστούμι

Τα κοστούμια φοριούνται και το καλοκαίρι, εφόσον είναι φτιαγμένα από τα κατάλληλα υφάσματα. Το λινό είναι ένα ύφασμα που «αναπνέει», ενώ η τάση των λινών ρούχων είναι μια που αναβίωσε πέρσι το καλοκαίρι. Ένα λινό κοστούμι, λοιπόν, μπορεί να φορεθεί ως outfit γάμου, αναδεικνύοντάς το με εντυπωσιακά κοσμήματα και παπούτσια.

Σατέν playsuit

«Παίξε» με τα υφάσματα, όπως το σατέν, που θα προσφέρει μια είδους επισημότητα στο σύνολό σου. Επιλέγοντας ένα πιο ανάλαφρο και άνετο στιλ ρούχου, λοιπόν, όπως ένα playsuit, θα συνδυάσεις άνεση και στιλ μαζί.

Σορτς

Τα σορτς δεν είναι κατάλληλα μόνο για τις casual εμφανίσεις σου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, εφόσον το ύφασμα και σχέδιό τους έχουμε μια δόση glam. Μπορείς, λοιπόν, να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο σε σατέν ή σε κάποιο όμορφο print ή χρώμα και να το συνδυάσεις με ένα statement τοπ. Δεν θα θέλεις να ξαναφορέσεις φόρεμα μετά απ’ αυτό.