ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
SPONSORED

Ρομαντικές αποδράσεις στο μπαλκόνι σου: 6 tips για να δημιουργήσεις το τέλειο σκηνικό

Shutterstock

Ρομαντικές αποδράσεις στον κήπο, το μπαλκόνι, τη βεράντα ή την ταράτσα σου. Ναι, σωστά διάβασες. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από εκείνα τα καλοκαιρινά βράδια στα οποία έχεις βάλει μουσική στο Spotify, απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί μαζί με μία μακαρονάδα pesto και το αγόρι σου. Αν θέλεις να αυξήσεις τα επίπεδα ρομαντισμού και ιδιωτικότητας, δεν χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο. Μπορείς να μεταμορφώσεις τη βεράντα σου στο ωραιότερο μέρος του κόσμου και να απολαύσεις εκεί το ραντεβού σου. Και θα σου εξηγήσω παρακάτω ακριβώς τον τρόπο.

To μπαλκόνι αναδεικνύεται στον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού. Είναι ο χώρος που χαλαρώνεις μετά τη δουλειά αλλά και ο χώρος που μπορείς να οργανώσεις ρομαντικά ραντεβού. Mε τα σωστά έπιπλα και την κατάλληλη διακόσμηση μπορείς να το αξιοποιήσεις είτε είναι μικρό είτε μεγάλο. Πώς θα δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό; Με τη βοήθεια της Praktiker συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 tips για να το επιτύχεις.

Τα 6 tips που ακολουθούν θα σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι, ενώ τα Praktiker έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό με όλα τα απαραίτητα υλικά για να οργανώσεις το πιο μαγικό ραντεβού του καλοκαιριού, γιατί «Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία», όπως υποστηρίζουν με τη νέα τους καμπάνια, καλώντας μας να προετοιμάσουμε κατάλληλα κάθε εξωτερικό χώρο, για να γιορτάσουμε τον έρωτα και το καλοκαίρι!

Έπιπλα κήπου, ψησταριές, είδη περίφραξης, διακοσμητικά και φωτιστικά, γλάστρες και φυτά, είδη για πότισμα, εργαλεία κήπου και μηχανήματα είναι μερικά μόνο από τα είδη που θα βρεις στον φετινό κατάλογο κήπου και στο praktiker.gr. για να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Όποιο και αν είναι το δικό σου ύφος και στιλ, από classic, casual chic, vintage, έως και boho ή tropical, θα βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει.

Ακολουθούν τα 6 tips για να οργανώσεις το τέλειο ρομαντικό ραντεβού

1. Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το σωστό ρομαντικό ραντεβού χρειάζεται και τη σωστή ατμόσφαιρα. Τι θα χρειαστείς; Η απάντηση σε αυτό είναι τα φωτάκια. Μπορείς να τα τοποθετήσεις είτε γύρω από τα κάγκελα του μπαλκονιού είτε κατά μήκος του τοίχου. Το απαλό φως τους είναι ιδανικό. Ζεστό και θερμό, ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή για τα καλοκαιρινά βράδια.

 

2. Βάλε φυσικά υλικά

Τα ξύλινα έπιπλα είναι μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις στη διακόσμηση. Προτίμησε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο τραπέζι για να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και φρέσκα λουλούδια.

3. Πρόσθεσε φυτά και λουλούδια

Τα φυτά και τα λουλούδια είναι οι πρωταγωνιστές του μπαλκονιού. Φρέσκος βασιλικός, τουλίπες σε γυάλινα βάζα, ορτανσίες και αζαλέες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τα αγαπημένα σου γιατί σού βρήκαμε αυτή τη φανταστική μεταλλική διακοσμητική γλάστρα-ποδήλατο με ρομαντική και vintage αισθητική. Με μια λύση όπως αυτή, μπορείς να τοποθετήσεις τα φυτά σου τακτοποιημένα όπου επιθυμείς. Το καλό επίσης με λύσεις σαν αυτή είναι ότι μπορείς να προσθέσεις διάφορα διακοσμητικά. Κεριά, βιβλία ή κεραμικά βάζα για ακόμη πιο ωραίο αποτέλεσμα.

4. Πρόσθεσε κεριά

Ρομαντικό δείπνο χωρίς κεριά δεν υφίσταται. Αν δεν θέλεις να έχεις τα κεριά πάνω στο τραπέζι μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα φαναράκι. Όπως αυτά που βρήκαμε παρακάτω, που πάνε παντού.

5. Επίλεξε μοναδικά σερβίτσια

Μαγείρεψες για εσένα και το ταίρι σου και διάλεξες το αγαπημένο σας κρασί. Το φαγητό δείχνει πάντοτε πιο εντυπωσιακό όταν έχεις επιλέξει όμορφα σερβίτσια. Όπως αυτά τα κεραμικά που θυμίζουν φύση και καλοκαίρι.

6. Πρόσθεσε μαξιλάρια

Σε ένα ρομαντικό ραντεβού πρέπει πάνω από όλα να είστε άνετοι. Τα μαξιλάρια, μπορούν να τοποθετηθούν παντού! Στα έπιπλα, στο δάπεδο, παντού, και είναι ιδανικά για να χαλαρώσετε μετά το φαγητό ακούγοντας μουσική και περνώντας στο γλυκό.

Με όλα τα παραπάνω tips θα έχεις δημιουργήσει ένα φανταστικό σκηνικό ώστε να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές στο μπαλκόνι του σπιτιού σου. Με μικρές πινελιές και πρωτότυπες ιδέες μπορείς να κάνεις εύκολα τον δικό σου χώρο να θυμίζει όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, δημιουργώντας ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

 

Η Praktiker Hellas σού προσφέρει τα μαγικά υλικά. Εσύ το μόνο που μένει να κάνεις είναι να βρεις τι θα φορέσεις!