CELEBRITY STYLE

Η midi γαλάζια φούστα της βασίλισσας Letizia είναι ό,τι πιο chic για τα office looks

ⓒ 2021 Ramon Espinosa/ Associated Press

Αν μία royal γνωρίζει καλά τη σημασία των διαχρονικών κομματιών τότε αυτή είναι η βασίλισσα Letizia. Για παράδειγμα, ένα λευκό τζην, ένα φλοράλ φόρεμα ή ένα πουκάμισο είναι κάποια από τα κομμάτια που δεν λείπουν από τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά η προσοχή μας στράφηκε σε μία φανταστική midi γαλάζια φούστα που είναι η τέλεια λύση για τα office looks.

Η βασίλισσα Letizia λατρεύει το navy chic στιλ. Είτε φορώντας μαρινιέρες είτε φορώντας χρώματα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όπως μπλε, κόκκινο ή λευκό. Ξέρει δηλαδή πάντα πώς να το απογειώσει στιλιστικά. Όπως έκανε και τώρα. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πριν από λίγες ημέρες στη Μαδρίτη και ήταν ξανά πολύ εντυπωσιακή.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Letizia φόρεσε μία pencil midi φούστα με ζώνη και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος σε γαλάζιο χρώμα την οποία συνδύασε με ένα τοπ σε σκούρο μπλε. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μπλε ψηλοτάκουνες slingback γόβες και clutch bag στην αντίστοιχη απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα αυστηρό σινιόν.

Η midi γαλάζια φούστα της βασίλισσας Letizia είναι ό,τι πιο chic για τα office looks

Oscar Ortiz/Europa Press via Getty Images/Ideal Image

H midi pencil φούστα και γιατί να την επιλέξεις

Δεν υπάρχει πιο κομψό item από την pencil φούστα για να φορέσεις στο γραφείο. Για να ξεφύγεις από το κλασικό και κάπως χειμωνιάτικο μαύρο μπορείς να επιλέξεις μία σε φωτεινό χρώμα όπως αυτό το φανταστικό γαλάζιο που είδαμε στην παραπάνω εμφάνιση. Ή ένα τολμηρό φούξια ή ένα απαλό ροζ. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως η pencil φούστα αναδεικνύεται σε ένα πολύ χρηστικό κομμάτι. Φορώντας τη με ένα t-shirt ή ένα tank top μπορείς να την επιλέξεις ακόμη και για τις βραδινές εξόδους. Προσθέτεις ένα ζευγάρι σανδάλια ή mules και με αυτό τον τρόπο δεν προορίζεται μόνο για το γραφείο.