SHOPPING
SPONSORED

Ο Νο1 shopping προορισμός για ν’ ανακαλύψεις όλα τα trends του καλοκαιριού

Αν φτιάχναμε μια λίστα με όλα αυτά που μας έλειψαν περισσότερο τους τελευταίους μήνες, το shopping θα ήταν αν όχι στην πρώτη, σίγουρα στις πρώτες θέσεις. Γιατί καλό και το διαδικτυακό shopping, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με μια βόλτα στα μαγαζιά, σε ένα εμπορικό κέντρο όπου μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα σου brands μαζεμένα και να κάνεις τα ψώνια σου, ενώ παράλληλα ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τάσεις και τα trends της σεζόν. Για να μπορείς όλα αυτά που έχεις δει σε κάποιο fashion ή deco περιοδικό να τα δεις από κοντά και – γιατί όχι – να τα κάνεις και δικά σου. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ενημερωθείς για κάθε νέο trend από το δια ζώσης shopping.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο πηγαίνοντας από περιοχή σε περιοχή για να βρουν το μαγαζί ή το brand που θέλουν, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με το κείμενο αυτό. Κι αν μένεις στη Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα. Το Mediterranean Cosmos, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας υποδέχεται τον κόσμο με ανοιξιάτικη διάθεση. Εκεί θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου brands για να ανακαλύψεις τα τελευταία trends και να κάνεις απερίσπαστη τις αγορές σου.

Καλοκαίρι σημαίνει ανανέωση

Επειδή, λοιπόν, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ανανέωση και μια βόλτα στο Mediterranean Cosmos θα σε βοηθήσει σε αυτό. Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, παρουσιάζοντας τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές των κορυφαίων fashion, beauty, tech & deco brands για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι και να επενδύσεις σε συγκεκριμένα items που προορίζονται είτε για σένα είτε για δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Πριν ξεκινήσεις τη βόλτα σου, σου δίνουμε μερικά tips ως προς τα μαγαζιά αλλά και τα items που αξίζουν μια θέση ψηλά στη shopping list σου.

#1 Βρες δώρο για τον αγαπημένο σου

Στα μαγαζιά εντός του εμπορικού θα βρεις τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης για να βρεις το τέλειο δώρο για το ταίρι σου.

#2 Επένδυσε σε items για statement εμφανίσεις

Ανακάλυψε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και επένδυσε στα items που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις statement εμφανίσεις. Από ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι πολύτιμα κοσμήματα, perfumes και luxurious καλλυντικά στο Mediterranean Cosmos μπορείς να επιλέξεις με ευκολία και άνεση τα δικά σου αγαπημένα.

#3 Κάνε “upgrade” στο σπίτι σου

Τα σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας, τα smart gadgets και τα υπέροχα είδη σπιτιού και διακόσμησης διευκολύνουν που θα βρεις στο Mediterranean κόσμος θα δώσουν έναν “αέρα” ανανέωσης στο σπίτι σου και θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου.

Όποιος από τους παραπάνω κι αν είναι ο στόχος σου, το σίγουρο είναι ότι μια βόλτα στο Mediterranean Cosmos, με χαμόγελο, αισιοδοξία και διάθεση για ανανέωση και ατελείωτο shopping θα σου φτιάξει τη διάθεση.

INFOS

Mediterranean Cosmos
11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη, Τ: 231 048 9571

Facebook: @MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: @mediterraneancosmosofficial