BEAUTY NEWS

Το επίσημο e-shop της LA MER στην Ελλάδα είναι γεγονός

Instagram/lamer/

Από το 1965 και την ανακάλυψη της εμβληματικής Crème de La Mer, η LA MER παραμένει ένα από τα κορυφαία brands περιποίησης παγκοσμίως κι αν δηλώνεις φανατική του brand, αυτό το νέο δεν γίνεται να μην σε ενθουσιάσει. Το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand αποκλειστικά στην Ελλάδα είναι γεγονός και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

 

Στο εντυπωσιακό www.lamer.gr μπορείς πλέον να αποκτήσεις online τα αγαπημένα σου προϊόντα LA MER για το πρόσωπο και το σώμα, γρήγορα, με άνεση και ασφάλεια, επωφελούμενη των πλούσιων αποκλειστικών προνομίων και υπηρεσιών.

Tι θα βρεις στο νέο lamer.gr

Tο νέο πρωτοποριακό e-shop ξεναγεί τους χρήστες στην ιστορία της διάσημης μάρκας, επικοινωνώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της εμβληματικής Crème de La Mer, τα best-sellers, τα νέα προϊόντα, τις καινοτόμες υπηρεσίες, αλλά και την οικολογική δράση της παγκόσμιας οργάνωσης “Blue Heart” για τη διάσωση των ωκεανών ανά την υφήλιο.

Βασισμένο στο ομώνυμο global site και ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές του Νο1 ξένου οίκου ομορφιάς, το πρωτοποριακό www.lamer.gr κάνει την περιήγηση μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλυτικό οδηγό με προτεινόμενες beauty routines, συμβουλές περιποίησης από τους LA MER Experts, grooming tips και ειδικές προτάσεις για την προετοιμασία της μέλλουσας νύφης πριν από τον γάμο, μέσω της ενότητας LA MER Bride.

Αξίζει να σημειωθεί πως το “Waves De La Mer”, το προνομιακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης του brand,
ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο καθώς οι πόντοι που συλλέγονται από τις online αγορές και όλα τα offline
σημεία πώλησης LA MER στην Ελλάδα, μπορούν να εξαργυρωθούν σε μοναδικά δώρα. Επιπλέον, το shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς με οποιαδήποτε αγορά ο καταναλωτής επωφελείται δωρεάν αποστολής και λαμβάνει ως δώρο δύο δείγματα της επιλογής του ανάμεσα σε δημοφιλείς κωδικούς της μάρκας.

Τέλος, μέσω της υπηρεσίας Live Chat, οι ειδικοί της LA MER είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν άμεσα και εμπεριστατωμένα σε όλες τις απορίες σχετικά με τις ιδιότητες των προϊόντων και τον κατάλληλο τρόπο εφαρμογής τους, δίνοντας παράλληλα μυστικά περιποίησης και εξειδικευμένες συμβουλές για ένα αποτελεσματικό τελετουργικό περιποίησης με τα προϊόντα του brand.