SHOPPING STYLE

Η denim ολόσωμη φόρμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια εναλλακτική αν δεν θέλεις να βάλεις τζιν

instagram.com/ilianapapageorgiou/

Η Άνοιξη είναι επιτέλους εδώ. Με λίγες βροχές ενδιάμεσα αλλά το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε στον δεύτερο πιο ωραίο ανοιξιάτικο μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Τα ρούχα γίνονται πιο ανάλαφρα, πιο χρωματιστά. Οι midi φούστες και τα φορέματα έχουν την τιμητική τους, μπορείς να τα φορέσεις άνετα χωρίς να κρυώνεις. Ένα ακόμη πρακτικό ρούχο που θα ευχαριστηθείς εξίσου τις ανοιξιάτικες ημέρες και αξίζει μία θέση στην capsule wardrobe της άνοιξης είναι η denim ολόσωμη φόρμα. Αν βαρέθηκες το jean είναι η τέλεια εναλλακτική.

Η denim ολόσωμη φόρμα είναι κομμάτι passepartout. Αρχικά είναι ιδιαίτερα άνετη. Δεν χρειάζεται κάποιο styling αφού πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι. Είναι η απάντηση όταν δεν θέλεις να χάσεις άπειρο χρόνο μπροστά στη ντουλάπα σου όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Την φοράς και φεύγεις. Τόσο απλά. Ταιριάζει επίσης με όλα τα ανοιξιάτικα παπούτσια που υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Θα τη συνδυάσεις με mules, πέδιλα, μπαλαρίνες και φυσικά με μία ψάθινη τσάντα. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο ταιριαστός τρόπος από το να συνδυάσεις τα ψάθινα αξεσουάρ με denim υφάσματα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη δική της ολόσωμη φόρμα και μας έδωσε την τέλεια στιλιστική έμπνευση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Pop Up” φόρεσε μία αμάνικη ολόσωμη φόρμα με κουμπάκια στο πάνω μέρος. Από ανάλαφρο ύφασμα denim σε σκούρο μπλε χρώμα και ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια με floral μοτίβο τα οποία ανανέωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το casual κομμάτι.

Η ολόσωμη φόρμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια εναλλακτική αν δεν θέλεις να βάλεις τζιν

Ψάχνεις την ιδανική denim ολόσωμη φόρμα; Βρήκαμε παρακάτω 5 stylish σχέδια που δεν θα αποχωριστείς τη φετινή Άνοιξη.

ολόσωμη φόρμα
NET-A-PORTER.COM

ολόσωμη φόρμα

Citizens of Humanity
565.79€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ