ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 2/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά τις απογευματινές ώρες έρχεται σε σύγκρουση (όψη αντίθεσης) με τον Άρη. Η όψη αυτή δημιουργεί τάση να αντιδρούμε χωρίς να σκεφτόμαστε πολύ τις συνέπειες, να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και την «τρίχα να την κάνουμε τριχιά».

Οι σχέσεις μας μπορεί να υποφέρουν από εντάσεις και αντιπαραθέσεις γι’ αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ενέργεια σε ένα κανάλι πιο δημιουργικό και παραγωγικό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας, να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματικά ή να αφήσουμε μέρος της δυναμικής της όψης να εκφραστεί είτε με χειρωνακτική εργασία είτε με άσκηση.

Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει σαν διέξοδος αν καταπιαστούμε με κάτι που πρέπει να φέρουμε εις πέρας χωρίς να δίνουμε μεγάλη σημασία στο τι γίνεται δίπλα μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα περάσουν κάπως πιο πιεστικά σήμερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί εξυπηρετήστε καλύτερα σήμερα από το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα για να συγκεντρωθείτε στις ανάγκες της εργασίας σας ή της φυσικής σας κατάστασης. Αποφύγετε εντάσεις για ιδεολογικούς λόγους.

Ταύροι και Σκορπιοί μπορεί να βοηθηθείτε από φίλους και συνεργάτες γι’ αυτό δεν είναι κακή ιδέα να συζητήσετε μαζί τους κάποιους ρεαλιστικούς σας στόχους και να ζητήσετε τη συμβολή τους. Το άγχος για τα οικονομικά θα είναι κυρίαρχο.

Δίδυμοι και Τοξότες επιλέξτε με σοφία τις μάχες σας σήμερα. Είναι άσκοπο να αντιπαρατίθεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ιδεολογικούς, πολιτικούς ή άλλους λόγους με ανθρώπους που απλά σας κλέβουν την ενέργεια. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τα της δουλειάς και τα οικονομικά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να σας φταίνε διάφορα μικρά τα οποία θα έχετε την τάση να τα μεγαλοποιείτε. Μην μπαίνετε σε αυτό το τριπ και εστιάστε μόνο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και υποχρεώσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι μην χάνετε την ενέργεια σας άσκοπα για να μεταπείσετε κάποιους που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από εσάς. Καλύτερα να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα γιατί μπορεί να βρείτε λύσεις όπως πχ στα οικονομικά σας.

Παρθένοι και Ιχθύες είναι μια απαιτητική μέρα με πιέσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Βάλτε τα όρια σας κι αν βλέπετε ότι υπάρχουν εστίες έντασης καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι ουδέτερο μέχρι να περάσει η μπόρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι ψεύτες του ζωδιακού

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου