ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 1/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης που μας δίνει κάποια αισιοδοξία και σίγουρα πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι λέξεις κλειδιά του Απριλίου είναι: θάρρος, διεκδίκηση, ρίσκο, αισιοδοξία. Η πρώτη του μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο πιο εξωστρεφές και χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Οι πρώτες της όψεις όμως που θα γίνουν το βράδυ δεν δίνουν ακριβώς την ποιότητα του χαλαρού κι ανέμελου που θα μας ωθήσει να κάνουμε πρωταπριλιάτικα αστειάκια και πλάκες όπως άλλες εποχές. Δεν πειράζει όμως. Σε σχέση με τις προηγούμενες δυο μέρες η σημερινή είναι πιο θετική και μπορούμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα είστε ανήσυχοι νοητικά προσπαθώντας να βρείτε τι θα σας ενθουσιάσει, θα σας δώσει την αίσθηση της περιπέτειας και θα ανοίξει τους ορίζοντες σας.. από το επόμενο επαγγελματικό πρότζεκτ μέχρι διακοπές!
Ταύροι και Σκορπιοί θα ταλαιπωρηθούν με τα βαθιά των σχέσεων και των οικονομικών. Σαφώς καλύτερη μέρα όμως από τις δυο προηγούμενες που τους κούρασαν.
Δίδυμοι και Τοξότες καλά θα κάνουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους αλλά και στις σημαντικές τους σχέσεις που εξαιτίας των υποχρεώσεων έχουν παραμελήσει.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι αξιοποιήστε τη μέρα για να προσέξετε θέματα διατροφής και τη φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά η υγεία είναι προτεραιότητα.
Λέοντες και Υδροχόοι θα έχετε μια πιο χαλαρή μέρα σε σχέση με τις δυο προηγούμενες οπότε αδράξτε την ευκαιρία να κανονίσετε και κάτι εκτός προγράμματος που θα σας δώσει χαρά και θα σας χαλαρώσει.
Παρθένοι και Ιχθύες τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν πιο έντονα και πιθανώς να δουλέψετε κάπως παραπάνω σήμερα για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι ψεύτες του ζωδιακού

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου