CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία της γυναίκας του πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, όταν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Συγκεκριμένα, η μηχανή του παρουσιαστή προσέκρουσε σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί περίπου 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημά του. Από τότε μέχρι σήμερα, μπαινοβγαίνει σε εντατικές και σε κέντρα αποκατάστασης, με την υγεία του να σημειώνει σπουδαία βελτίωση.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ετοιμάζεται για ακόμα ένα κρίσιμο χειρουργείο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ετοιμάζεται για κρίσιμο χειρουργείο και η φωτογραφία της συζύγου του συγκινεί

Όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ON Time, το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αφορά το οστικό έλλειμμα στο μέτωπό του. «Θα πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας τη διαδικασία. Μετά το συγκεκριμένο χειρουργείο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα προστατεύεται από τυχόν λοιμώξεις λόγω ξένου μοσχεύματος.

Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά!!! 💪💪🙏🙏👍Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

«Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ. Αλεξάνδρου. Όλα θα πάνε καλά» ήταν το μήνυμα συμπαράστασης που συνόδευσε τη φωτογραφία της Εβελίνας Βαρσάμη, η οποία στέκεται σαν βράχος δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, συμπορευόμενη με τη μακροχρόνια περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στο Facebook. «Είμαι σίγουρη ότι και σε αυτό το χειρουργείο θα τα καταφέρεις. Πάμε δυνατά Κωνσταντίνε μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Είμαι σίγουρη ότι και σ’ αυτό το χειρουργείο θα τα καταφέρεις!!!! Πάμε δυνατά Κωνσταντίνε μου!!!!Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Το επόμενο χειρουργείο

«Δεν το βάζω κάτω. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» πρόσθεσε. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο τον Ιούλιο και αφορά τα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και έπειτα, έχει αυξηθεί ο στραβισμός του. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» ανέφερε στο τέλος η Εβελίνα Βαρσάμη.