CELEBRITY BEAUTY

Μαρία Μπεκατώρου: Βήμα βήμα το μακιγιάζ της στο YFSF από τη makeup artist, Έλσα Πρωτοψάλτη

Instagram/mariampekatwrou

Τα βράδια της Κυριακής μας έχουν σίγουρα έναν αέρα από το ”Your Face Sounds Familiar- All Star”. Αγαπημένα μας θέματα εκτός από τις μοναδικές εμφανίσεις- μεταμορφώσεις των παικτών, τα looks της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου αλλά και της Κατερίνας Παπουτσάκη στην κριτική επιτροπή, που ομολογουμένως κλέβουν κάθε φορά τις εντυπώσεις.

Και δεν ήταν μόνο οι στιλιστικές τους επιλογές, αλλά και τα beauty looks που μας εντυπωσιάζουν και κάθε φορά θέλουμε να μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, λοιπόν, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στο sunkissed μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου και δεν διστάσαμε να επικοινωνήσουμε με τη makeup artist Έλσα Πρωτοψάλτη προκειμένου να μας πει τα βήματα που ακολούθησε για να το δημιουργήσει.

Τα 3 βήματα για να αντιγράψεις το sunkissed μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου:

Δημιούργησε ένα bronze smokey eye look με twist

«Δώσαμε έμφαση στα μάτια, όπου πέρασα αρχικά, μία bronze σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο των ματιών, ενώ στο κέντρο έβαλα ένα touch από μία μεταλλική σκιά σε rose gold απόχρωση. Για να κάνω το βλέμμα να δείχνει πιο γατίσιο, άπλωσα ένα eyeliner σε μελιτζανί χρώμα το οποίο τράβηξα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της. Προτίμησα το μελιτζανί χρώμα και όχι το κλασικό μαύρο, μιας και δεν ήθελα το eye look της να δείχνει πολύ αυστηρό. Στη συνέχεια, στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων πέρασα λίγο μπλε μολύβι που ταίριαζε με την απόχρωση του φορέματός της και δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το πράσινο των ματιών της. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών της, βάζοντας ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες».

Το sunkissed εφέ στα ζυγωματικά για λάμψη υγείας

«Στα ζυγωματικά, πέρασα ένα ματ bronzer σε μία περίπου πιο σκούρα απόχρωση για να δημιουργήσω αυτή την ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα, ενώ στα μάγουλα άπλωσα ένα ρουζ σε μία ροζ απόχρωση, που έδινε ένα χρώμα υγείας στο συνολικό αποτέλεσμα. Γενικά, όταν χρησιμοποιώ bronzer μου αρέσει να το συνδυάζω με ρουζ για ένα πιο natural sunkissed look».

Ώρα για το κραγιόν στο μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου

«Ένας γενικός κανόνας που μου αρέσει να ακολουθώ είναι πως το ρουζ και το κραγιόν πρέπει να ανήκουν στην ίδια χρωματική γκάμα. Ροζ ρουζ- ροζ κραγιόν. Κάπως έτσι, ολοκληρώσαμε το sunkissed μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου, επιλέγοντας για τα χείλη της ένα κραγιόν και περίγραμμα σε μία nude- ροζ απόχρωση» αποκαλύπτει η Έλσα Πρωτοψάλτη στο LadyLike.

Extra Tip: Μην ξεχνάς όταν υιοθετείς ένα sunkissed makeup look πριν το καλοκαίρι (που έχουμε μαυρίσει από τα μπάνια και τον ήλιο) να υιοθετείς την ίδια απόχρωση και στο σώμα σου. Κάπως έτσι, άπλωσα στο σώμα της Μαρίας μία ενυδατική κρέμα σώματος με χρώμα που αφήνει ένα λαμπερό, μαυρισμένο αποτέλεσμα.