CELEBRITIES

Ο Χάρης Τζωρτζάκης απέκτησε το δεύτερο παιδί του

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Ο Χάρης Τζωρτζάκης και η σύζυγός του, Έφη Κόντα, έγιναν γονείς ενός ακόμα παιδιού. Τρία χρόνια μετά την απόκτηση της κόρης τους, ο γιος τους ήρθε στον κόσμο.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Facebook και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού στην αγκαλιά της μητέρας του. Μαζί με την ευχάριστη είδηση έστειλε κι ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις γυναίκες αλλά και μια ευχή για τα παιδιά του μέλλοντος.

«Κόσμε γεννήθηκε ο γιος μας! Να τις αγαπάτε τις γυναίκες, με κόπο και πολύ πόνο διαιωνίζουν το είδος μας. Εύχομαι τα παιδιά μας να παλέψουν για έναν πιο δίκαιο κόσμο, από αυτόν που τους παραδίδουμε εμείς. Πλέουμε σε ωκεανούς ευτυχίας για δεύτερη φορά», έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στο Facebook το πρωί της Δευτέρας 22 Μαρτίου.

Κόσμε γεννήθηκε ο γιος μας! Να τις αγαπάτε τις γυναίκες, με κόπο και πολύ πόνο διαιωνίζουν το είδος μας. Εύχομαι τα…Δημοσιεύτηκε από Χάρης Τζωρτζάκης στις Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Ο ηθοποιός, όπως φάνηκε και από το χαρωπό του μήνυμα μετά τη γέννηση του γιου του, το οποίο ήταν και πάλι προσανατολισμένο στην κοινωνία και πώς αυτή θα γίνει καλύτερη για τις μελλοντικές γενιές, παίρνει συνειδητά θέση σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα κατά καιρούς.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης είχε μιλήσει και πάλι στα social media για την τραγική εμπειρία που είχαν ζήσει με τη σύζυγό του το 2017 όταν εκείνη είχε αποβάλει. Όπως είχε αποκαλύψει τότε ο ηθοποιός, εκτός από την οικογενειακή τους τραγωδία τότε, είχαν να αντιμετωπίσουν και το σκληρό πρόσωπο της γραφειοκρατίας. «Δεν κατηγορούμε κανέναν. Θύματα της γραφειοκρατίας και του ωχαδερφισμού πέσαμε. Όλοι τη δουλειά τους κάνουν. Μόνο που τελικά αυτό είναι το πρόβλημα. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του», ανέφερε τότε ο Χάρης Τζωρτζάκης και καταλαβαίνεις τι εννοούσα όταν έγραφα ότι «Παίρνει θέση».

Ξεκάθαρη θέση πήρε και στο κεφάλαιο του ελληνικού #MeToo στον χώρο του θεάτρου. «Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα», είχε πει σχολιάζοντας την υπόθεση Λιγνάδη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να “γράφουν” τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δεν φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή», συμπλήρωνε ο Χάρης Τζωρτζάκης στην εν λόγω παρέμβασή του.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης θέλει τα παιδιά του να παλέψουν για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Κι ώσπου να μεγαλώσουν, το κάνει ο ίδιος γι’ αυτά. Να τους ζήσει.