ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Οι επικρατέστερες παρουσιάστριες για το νέο reality show

Unsplash

Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, επιστρέφει το reality show «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», σε μία τηλεοπτική χρονιά που όσο να πεις, τα reality καθόλου δεν μας έλειψαν. Κι αφού είδαμε τον κόσμο να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες, να αντιμετωπίζει τον εγκλεισμό σε ένα σπίτι, να προσπαθεί να μάθει αγροτικές εργασίες και να ψάχνει τον έρωτα, ήρθε κι ένα reality show να τα συνδυάσει όλα.

Το τρέιλερ του νέου reality του ΣΚΑΪ, έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στον «αέρα» του σταθμού καλώντας σε συμμετοχή τους υποψήφιους παίκτες του. Όπως καταλαβαίνεις, παράλληλα έχει ξεκινήσει και η αναμενόμενη συζήτηση για την παρουσιάστρια που θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Το reality αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι τώρα, το όνομα που θεωρούσαν οι τηλεοπτικές εκπομπές επικρατέστερο για την παρουσίαση της εκπομπής ήταν αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, έθεσε όμως άλλο ένα όνομα στο τραπέζι.

Οι δύο παρουσιάστριες που διεκδικούν το reality show «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείται» πλέον στις συζητήσεις έχει μπει και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, που πρόσφατα είδαμε να (μην) αγωνίζεται (και τόσο) στο Survivor. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες ένα πρώτο ραντεβού με τον σταθμό.

 

H διάψευση από το Πρωινό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού» πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκείνη που θεωρείται επικρατέστερη να παρουσιάσει το reality show. Ο Αλέξης Μίχας διέψευσε το ενδεχόμενο, η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου reality. «Έχει κάνει ήδη ραντεβού η Κωνσταντίνα και υπάρχουν κι άλλες δύο παρουσιάστριες με τις οποίες ο ΣΚΑΪ θα συζητήσει», τόνισε ο Αλέξης Μίχας.

H τραγική κατάληξη για μία από τις ιστορίες που είχαμε παρακολουθήσει το 2009

Το reality show «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», είχε προβληθεί στο παρελθόν μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το 2009. Τότε χαρακτηριζόταν όχι reality αλλά real life πρόγραμμα και το παρουσίαζε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η έναρξή του είχε σημειώσει επιτυχία αφού στο πρώτο του επεισόδιο στο οποίο γνωρίζαμε τους αγρότες που αναζητούσαν το άλλο τους μισό είχε συγκεντρώσει τηλεθέαση 32% στα δυναμικά κοινά 15-44, ενώ το συνολικό ποσοστό τηλεθέασής του ήταν 29,5%.

Μία από τις σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί σε αυτό ήταν αυτή της Ολλανδέζας Μασένκα και του Κωνσταντίνου Κουβέλη, που το 2015 μάθαμε ότι είχε τραγική κατάληξη. Το ζευγάρι έζησε τον έρωτά του, παντρεύτηκε και για λίγα χρόνια τα πράγματα ήταν ιδανικά. Ωστόσο, οπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Μασένκα, οι δυο τους οδηγήθηκαν σε διαζύγιο λόγω των προβλημάτων του αγρότη με το αλκοόλ.

Εκείνος έχασε δυστυχώς τη ζωή του μετά το διαζύγιό τους. «Τη μια μέρα πέθανε και την άλλη έγινε η κηδεία. Δεν προλάβαινα να έρθω από την Ολλανδία. Το ίδιο βράδυ μου το είπε η νονά μου. Τρελάθηκα», έλεγε στη συνέντευξή της εκείνη. Η Μασένκα γύρισε στην Ολλανδία μετά το τέλος του γάμου τους και συνέχισε εκεί τη ζωή της.