CELEBRITY STYLE

5 celebrities που δεν αποχωρίζονται τη Chanel τσάντα τους. Πώς τη συνδυάζουν

Instagram.com/hoskelsa/

Θέλεις να μιλήσουμε για διαχρονική μόδα; ΟΚ, ας μιλήσουμε. Τίποτα δεν είναι πιο διαχρονικό από μια Chanel τσάντα. Χωρίς να είμαστε άνθρωποι που απολαμβάνουμε τα ρούχα που φοράμε περισσότερο αν είναι δημιουργία ενός πολυτελούς brand, υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που θεωρούνται classics. Που είναι αγορά/επένδυση. Ε, στη λίστα αυτή, βάλε και μια Chanel τσάντα.

Η παγκόσμια ζήτηση που έχει μια Chanel τσάντα, δεν είναι τυχαία. Ακόμα κι αν μια τέτοια τσάντα κοστίζει πολλά (και ακόμα πιο πολλά στις περιπτώσεις συγκεκριμένων μοντέλων), κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την διαχρονικότητα του αξεσουάρ αυτού. Μια Chanel τσάντα θα θεωρείται πάντα μια καλή αγορά, μια έξυπνη επένδυση και ένα αξεσουάρ που θα φοράς μια ζωή. Την ίδια άποψη έχουν και οι celebrities που δεν λένε να τη «βγάλουν» από πάνω τους. Μια Chanel τσάντα είναι ένα must απόκτημα, ιδιαίτερα στο συνάφι των celebrities που έχουν την οικονομική ευκολία να αγοράσουν όχι μόνο μία, αλλά πολλές. Και ας μην συζητήσουμε καν, τα δώρα που λαμβάνουν από το γαλλικό brand, που συχνά περιλαμβάνουν το νεότερο μοντέλο μιας Chanel τσάντας.

Chanel τσάντα: Ποιες διαλέγουν οι celebrities;

Εκτός από τα κλασική tweed ή δερμάτινη καπιτονέ σχέδια που θα βρεις σε πολλά μοντέλα του οίκου Chanel, το brand προσφέρει μοντέρνες επιλογές που μπορούν να «χωρέσουν» εύκολα στα looks του σήμερα. H Double Flap, η Boy bag, η Classic Flap, η Gabrielle bag, όλα τα μοντέλα αυτά, κατά καιρούς, επαναπροσδιορίζονται από το brand προσφέροντας πιο «επίκαιρες» επιλογές. Μια Chanel τσάντα όμως, όποιο μοντέλο κι αν είναι, όποιο το design της θα είναι πάντα ένα statement κομμάτι και μια αγορά/επένδυση.

Πώς φοράνε τη Chanel τσάντα τους, λοιπόν, οι celebrities; Παρακάτω, μερικά looks (και τσάντες) που θα λατρέψεις.

H Celine Dion επέλεξε μια πολύ σπάνια Chanel τσάντα, με γούνα την οποία συνδύασε με ένα αρκετά casual outfit: φορώντας ένα canadian tuxedo σύνολο.

ⓒ 2021 Francois Mori/Associated Press

H Marion Cotillard ταίριαξε τη διαχρονική λευκή τσάντα της, με ένα εξίσου διαχρονικό συνδυασμό ρούχων. Το ασπρόμαυρο outfit της ταίριαξε άψογα με την τσάντα της.

Η Elsa Hosk είναι από τις μεγαλύτερες φαν του brand και που εμφανίζεται συχνά να κρατάει μια Chanel τσάντα. Αγαπημένη μας η Double Flap bag σε βελούδο και σε bold κοραλί χρώμα που συνδύασε άψογα με ένα μάξι φλοράλ φόρεμα και μακρύ παλτό.

ⓒ 2021 Francois Mori/Associated Press

Η Lily-Rose Depp «έπαιξε» με πολύ με το χαρακτηριστικό σομόν/ροζ χρώμα του οίκου Chanel. Πρόσφερε ένα casual chic σύνολο, όταν φόρεσε ζακέτα και crop τοπ του οίκου Chanel, με ένα τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με τη Drawsting bag του οίκου στο ίδιο χρώμα με το τοπ της.

Η Demi Levato συνδύασε τη Boy bag Chanel της με το statement blazer dress του οίκου Balenciaga. Το 80s εμπνευσμένο φόρεμα είναι το τέλειο match για το μοντέλο αυτό.