ΝΥΧΙΑ

Αν ψάχνεις ένα μίνιμαλ σχέδιο για το μανικιούρ σου, τότε πρέπει να δεις αυτό της Kendall Jenner

ⓒ 2021 Joel C Ryan/Invision/Associated Press

Με χιόνια και χωρίς, με lockdown ή όχι, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα μανικιούρ μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μας αρέσει να τα χαζεύουμε για ώρες στο Instgram, να αποθηκεύουμε τα πιο αγαπημένα μας, να τα δοκιμάζουμε στο επόμενο ραντεβού μας για νύχια (όταν οι συνθήκες το ευνοούν).

Αυτή τη φορά είναι το μανικιούρ της Kendall Jenner που μας δίνει το #nail inspo και και αν σου αρέσουν τα πιο μίνιμαλ σχέδια, πρέπει να τσεκάρεις. Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 25χρονο supermodel αποφάσισε να δοκιμάσει ένα πολύ minimal σχέδιο στο μανικιούρ της, που αξίζει να δεις.

Ξεφεύγοντας από τα πιο έντονα χρώματα αλλά και τα nail art που κατά καιρούς την έχουμε δει να δοκιμάζει στα νύχια της, όπως τα cow-print nails ή το ασύμμετρο zebra-print γαλλικό μανικιούρ, η Kendall επέλεξε ένα πιο «ήσυχο» χρωματικά μανικιούρ.

Με τη βοήθεια της nail artist, Lisa Kon, έβαψε όλα τα νύχια της σε μία ιβουάρ διάφανη βάση (όπως αυτή του γαλλικού) ενώ με ένα κόκκινο- βουργουνδί βερνίκι έκανε μερικές ασύμμετρες γραμμές στην επιφάνειά τους. Στο τέλος πέρασε μία στρώση από το top coat για να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη στο μανικιούρ.

Last but not least… Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της που πραγματικά λατρεύουμε και έκανε το συγκεκριμένο μανικιούρ να δείχνει ακόμη πιο κομψό. Μάλιστα, η nail artist φρόντισε να δώσει (στην επόμενη ακριβώς φωτογραφία από αυτή με το μανικιούρ της Kendall Jenner) όλες τις λεπτομέρειες για το πώς δημιούργησε το συγκεκριμένο μανικιούρ.