ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η κίνηση της Άννας Μαρίας Βέλλη που κατέγραψε η κάμερα και προκάλεσε σάλο στο Twitter

Instagram.com/survivorgr

Ένα ακόμα επεισόδιο του “Survivor” ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου. Στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επικράτησαν οι «Κόκκινοι» με μία οριακή νίκη που τους έβγαλε όμως από τη δύσκολη θέση να αλληλοψηφιστούν στο «Συμβούλιο του νησιού». Κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης του αγώνα ασυλίας, μεταξύ της Μαριαλένας και της Καρολίνας, η κάμερα του Survivor κατέγραψε μία κίνηση της Άννας Μαρίας που προκάλεσε το λιγότερο ερωτηματικά στο Twitter.

Στο video που κυκλοφόρησε στα social media, τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram, μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous, έδειχνε την Άννα Μαρία Βέλλη να παρακολουθεί την αναμέτρηση, μέχρι που κάτι στο έδαφος κέντρισε το ενδιαφέρον της. Στη συνέχεια έσκυψε και έσπρωξε ό,τι βρισκόταν στο έδαφος προς τα πίσω. Οι χρήστες του Twitter υποστήριξαν ότι αυτό ήταν ένα μπαλάκι που η παίκτρια της «Κόκκινης» ομάδας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει καθώς εκείνη την ώρα είχε ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά της στο εμπόδιο του στόχου.

Όπως καταλαβαίνεις η δημοσίευση του video ξεσήκωσε τους οπαδούς των «Κόκκινων» του Survivor στο Twitter. Αρκετοί χρήστες ζητούν ήδη την τιμωρία της από την παραγωγή, ενώ οι πιο ψύχραιμοι αναρωτιούνται αν κανείς μπορεί όντως να ξεχωρίσει τι είναι αυτό που η Άννα Μαρία Βέλλη έσπρωξε κάτω από τον πάγκο της «Μπλε» ομάδας.

Το επίμαχο video με την Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor και τα σχόλια στο Twitter

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το αποτέλεσμα ωστόσο, δεν κρίθηκε υπέρ της ομάδας στην οποία συμμετέχει η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor και κάπως έτσι, η ίδια και οι συμπαίκτες της βρέθηκαν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να αναδείξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Chris Σταμούλης ήταν ο παίκτης που θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και το νεότερο μέλος της ομάδας, Δημήτρη Μακρόπουλο. Τον τελευταίο υπέδειξε ως υποψήφιο ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Σε περίπτωση που δεν αναγνώρισες με το όνομά του τον τελευταίο υποψήφιο, να σου πω ότι σίγουρα έχεις ακούσει τη φωνή του κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του Survivor. Είναι εκείνος ο παίκτης που φωνάζει «Δεν μπορεί» πριν από κάθε προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα των «Κόκκινων» είχε θέσει θέμα «αντιαθλητικής συμπεριφοράς» στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, ενώ ο ίδιος ο παίκτης απευθυνόμενος στο κοινό, ζητώντας την ψήφο του σημείωσε ότι «Έχω να πω πολλά ακόμα “Δεν μπορεί” ακόμα». Τη χαρακτηριστική του «κραυγή» σχολίασε στο Twitter και η Ναταλία Γερμανού, μετά την ήττα της ομάδας του.