CELEBRITY BEAUTY

H Chiara Ferragni με το μακιγιάζ που θες να κάνεις κάθε μέρα

ⓒ 2021 Evan Agostini/Associated Press

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Chiara Ferragni δεν σταμάτησε να επιμελείται τόσο το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, όσο το μανικιούρ και το στιλ της. Αυτή τη φορά μας δίνει τη δική της εκδοχή για το καθημερινό μακιγιάζ και μόλις το δεις θα ανυπομονείς να βγεις από το σπίτι για να το δοκιμάσεις.

Η Chiara Ferragni δείχνει απόλυτα συνεπής με τους κανόνες που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού και έχει εναρμονίσει όλη την εικόνα της με τη νέα πραγματικότητα. Το στιλ της κινείται πλέον σε επίπεδα loungewear, πασπαλισμένα με τις τάσεις της σεζόν. Φοράει πλεκτά, puffer jackets και φόρμες, διατηρώντας όμως αναλλοίωτα τα beauty looks της. Και όταν βγαίνει από το σπίτι για να πάει στο γραφείο, η Chiara Ferragni δίνει τα δικά της tips για το all day μακιγιάζ της –και το beauty look της συνολικά.

To ultra fresh μακιγιάζ της Chiara Ferragni που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η digital entrepreneur δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της και απέδειξε ότι μικρές στρατηγικές κινήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν όλη την εικόνα της. Για αρχή το μακιγιάζ της που κινείται σε no makeup makeup αισθητική, αλλά είναι πασπαλισμένο με έξτρα glam πινελιές.

Η Chiara Ferragni κάνει το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για κάθε πρωινή εμφάνιση. Η επιδερμίδα της είναι φωτεινή με μικρές δόσεις «υγείας» με τη βοήθεια του ρουζ της σε ροδακινί απόχρωση. Τα φρύδια της καλοσχηματισμένα και τα χείλη της smooth και τονισμένα με μία nude απόχρωση. Και το eye look της υπέροχο.

Η Chiara δεν έχει χρησιμοποιήσει eyeliner και μολύβι. Έχει τονίσει τις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα –στοιχείο που επικρατεί στο βλέμμα της. Στο πάνω βλέφαρό της έχει απλώσει μία σκιά σε γήινη και πολύ απαλή απόχρωση που έχει επεκταθεί και στο κάτω της βλέφαρο. Και έχει φωτίσει την εσωτερική γωνία των ματιών της με έξτρα λάμψη.

Τα μαλλιά της είναι τραβηγμένα και πιασμένα πίσω. Και το look της απογειώνεται με τα statement κοσμήματά της. Chanel επιβλητικά σκουλαρίκια και υπέροχα κολιέ. Και κάπου εδώ είναι η ώρα που πιάνουμε τα πινέλα μας.