ΝΥΧΙΑ

Indie Nails: Το πιο διασκεδαστικό μανικιούρ έχει όνομα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πάντα θα υπάρχει χώρος στη λίστα μας για μίνιμαλ μανικιούρ. Για ουδέτερες αποχρώσεις, κλασικά μονόχρωμα και τέλεια γαλλικά mani. Όμως ειδικά αυτή την περίοδο οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να χαμογελάμε είναι ένα μεγάλο «ναι». Και το 2021 συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Είναι μία χρονιά που θέλει χρώμα, φαντασία και σκέψη “out of the box”. Ίσως η φράση που προηγήθηκε να είναι και ο ορισμός των indie nails.

Η κατηγορία indie nails ανοίγει στον κόσμο του μανικιούρ μία νέα διάσταση εκτός ορίων και χωρίς κανόνες. Μην ψάχνεις να βρεις συγκεκριμένο pattern σε αυτό το μανικιούρ–που μάλιστα σύμφωνα με το Pinterest η αναζήτηση για την τάση έχει αυξηθεί κατά 21% και πρόκειται να απογειωθεί μέσα στο 2021.

Τα indie nails είναι μία αρκετά αφηρημένη έννοια που αφήνει σε εσένα το περιθώριο να του δώσεις μορφή. Αυτό που «ορίζει» το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι η διαφορετική φιλοσοφία για κάθε νύχι, σε χρώμα ή και σχέδιο. Δηλαδή μπορείς να κάνεις στο ένα δάχτυλο ένα smiley face, στο άλλο έναν ουρανό με σύννεφα ή ένα animal print μοτίβο. Το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς «τυχαίο» και εντελώς διασκεδαστικό. Άσε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε το δικό σου διαφορετικό indie nail mani. Τα μανικιούρ που ακολουθούν θα σε εμπνεύσουν σίγουρα. Έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να αποφασίσεις.

7 indie nails για να εμπνευστείς μέχρι να ανοίξουν ξανά τα nail salons

Μπορείς να επιλέξεις μοτίβα σε «ήσυχες» αποχρώσεις που θα δώσουν ένταση στη nude βάση σου.

Το γαλλικό «αλλιώς» και πολύχρωμο. Φυσικά με μοτίβα.

Με «χαμόγελα», bold prints και τέλειες αποχρώσεις.

Η Chiara Ferragni είναι μεγάλη φαν των indie nails.

Γαλλικό, nude, χρώμα ή και όλα αυτά μαζί.

Μπορεί το abstract σχέδιο να πιάνει όλο το νύχι ή μία πιο μικρή επιφάνεια.

Τα μοτίβα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους -σε χρώμα και διάθεση.