CELEBRITIES

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου απαντά πρώτη φορά για τα σχέδια γάμου του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω των «Άγριων Μελισσών» και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, Γιώργος Παπαγεωργίου, τον οποίο βλέπουμε ήδη από την περασμένη εβδομάδα να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Σχεδόν Ενήλικες», είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, μίλησε για τη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη με λόγια υπέροχα που προδίδουν έρωτα μεγάλο. Επιπλέον απάντησε και πρώτη φορά για τα σχέδια γάμου τους που είχε αποκαλύψει πριν από καιρό ο σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολάκης.

Ο Νίκος Αποστολάκης σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει ότι θα σχεδιάσει εκείνος το νυφικό της ηθοποιού, για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου το καλοκαίρι του 2021. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν αποκάλυψε πού και πώς θα γίνει ο γάμος τους, επιβεβαίωσε όμως ότι είναι κάτι το οποίο τους απασχολεί. «Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το πού και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο γάμου του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου που έχει ήδη κάνει έναν γάμο στο παρελθόν παραδέχτηκε ότι το τέλος του, δεν τον έκανε να χάσει την πίστη του στον θεσμό. «Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Να βρεις κάποιον να μιλάει για εσένα όπως ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και frontman των Polkar, στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η επιτυχία που βίωσε η Δανάη Μιχαλάκη με τις «Άγριες Μέλισσες», άλλαξε την ισορροπία στη σχέση τους. Κι έδωσε μια απάντηση που θα έπρεπε να αποστηθίσει όποιος θέλει να είναι ουσιαστικά υποστηρικτικός στη σχέση του. Βγάλε μολύβι και χαρτί και κράτα σημειώσεις.

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα την Δανάη σε μία φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα. Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς κι είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου», ανέφερε ο Γιώργος Παπαγεωργίου κι εδώ χρειάζεται ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Η συνεργασία με την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε επιπλέον για τη συνεργασία του με την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, στην παράσταση «Αρίστος» που σκηνοθέτησε εκείνος (προβλήθηκε τελευταία φορά σε live streaming από το Θέατρο Πορεία την Κυριακή 10 Ιανουαρίου), αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση.

«Στην αρχή πίστευα ότι θα είχαμε πολλά προβλήματα, γιατί πάντα όταν μία προσωπική σχέση μπαίνει σε ένα επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει ένας φόβος πώς θα υπάρχει η ισορροπία και η χρυσή τομή. Ξέραμε όμως ότι αυτό που πάμε να κάνουμε με τη μητέρα μου, είχε χριστεί με την έννοια της επιτυχίας», είπε για τη συνεργασία τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ίδιος σημείωσε ότι η μητέρα του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την μητέρα που υποδύεται στην Αγγελική. «Ήταν από τις μαμάδες που ήταν πιο πολύ φίλη», τόνισε. Όσο για το πατρικό ένστικτο και το αν θα ήθελε να δώσει το όνομα «Φιλαρέτη» σε μία δική του κόρη, ο ηθοποιός σημείωσε ότι δεν έχει νιώσει ακόμα έντονα να χτυπάει κάποιο τέτοιο καμπανάκι.