LIFE
SPONSORED

5 βασικοί λόγοι που το σπίτι σου είναι η καλύτερη “έξοδος”

Όλα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους μήνες, μας έχουν κάνει να αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα. Σίγουρα, μας έχει λείψει η προ Covid19 καθημερινότητά μας και όλα όσα αυτή περιελάμβανε, όμως προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα όσο καλύτερα μπορούμε.

Για κάποιους από εμάς, τους ανέκαθεν «σπιτόγατους», τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Η παραμονή στο σπίτι είναι μια ευκαιρία να καταρρίψουμε τον μύθο που λέει ότι περνάς πολύ καλύτερα σε μία έξοδο απ’ ότι στο σπίτι. Κι όμως, το σπίτι σου μπορεί να είναι η καλύτερη «έξοδος». Και εξηγούμε το γιατί. Ταυτίσου ελεύθερα.

Γιατί θα ξεκουραστείς

Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ξεκούραση. Η δουλειά, το άγχος και οι ατέλειωτες υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθιστούν αναγκαίες μερικές στιγμές ξεκούρασης. Γι’ αυτό και ο χρόνος που περνάς στο σπίτι χαλαρώνοντας, μπορεί να είναι πραγματικά πολύτιμος.

Γιατί δεν χρειάζεται να ετοιμάζεσαι με τις ώρες

Θυμάσαι εκείνα τα Σάββατα που κανόνιζες να βγεις με τις φίλες σου και ετοιμαζόσουν με τις ώρες; Ε, το καλό με το σπίτι είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε να φτιάξεις το μαλλί, ούτε να πετύχεις τη γραμμή στο eyeliner, ούτε να ψάχνεις τι να φορέσεις και να λες για 1000ή φορά ότι δεν έχεις τι να βάλεις ενώ στην πραγματικότητα η ντουλάπα σου είναι γεμάτη. Στο σπίτι μπορείς απλά να φορέσεις την φόρμα ή τις πιτζάμες σου

Γιατί μπορείς να διασκεδάσεις όπως θες

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι ότι δεν μπορείς να διασκεδάσεις στο σπίτι. Η πραγματικότητα είναι ότι στο σπίτι μπορείς να έχεις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Μπορείς να δεις μια ταινία, να ξεκινήσεις μια σειρά, να ακούσεις τη μουσική που θες και να χορέψεις ή να παίξεις παιχνίδια online. Στο Internet θα βρεις αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου. Πλέον, υπάρχουν και online casino με περιβάλλον και επιλογές dedicated στις γυναίκες, καθώς και live Game Shows όπως τα Megaball, Crazy Time, Monopoly Live και Dreamcatcher.

Γιατί και στο σπίτι μπορείς να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Ό,τι θα κάνεις έξω με τους αγαπημένους σου μπορείς να το κάνεις και σπίτι. Από ένα ποτό μέχρι ένα fancy dinner ή μια ταινία, μπορείς να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου στο safe place σου. Άλλωστε δεν έχει τόση σημασία το τι κάνεις, αλλά η παρέα που θα επιλέξεις κι αν έχεις δίπλα σου την κατάλληλη παρέα τότε το σίγουρο είναι ότι μπορείς να περάσεις φανταστικά.

Γιατί θα κάνεις οικονομία

Έξοδος ίσον έξοδα. Γι’ αυτό και ο χρόνος που περνάς στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις οικονομία. Όλες οι φορές που θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι για να πιεις το ποτό σου αντί να βγεις έξω (σε περίοδο φυσικά που δεν ισχύει το lockdown) θα βάλεις μερικά λεφτά στην άκρη για να κάνεις εκείνη την αγορά ή εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν. Όταν φυσικά επιστρέψουμε στην κανονικότητα.