CELEBRITIES

Η Ariana Grande μόλις αρραβωνιάστηκε. Πόσο grande δαχτυλίδι;

Jordan Strauss/Invision/AP Images

Η τραγουδίστρια του “Thank U Next” όχι μόνο βρήκε τον next, αλλά έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους εν μέσω πανδημίας. Η Ariana Grande μετά από αρκετές σχέσεις, βρήκε τελικά τον κατάλληλο για εκείνη άνθρωπο. Όπως φαίνεται, ο Dalton Gomez έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του pop star και η απάντησή της δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα μεγάλο «Ναι».

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είναι πλέον αρραβωνιασμένοι και μοιράστηκαν τη χαρά τους στα social media. Συγκεκριμένα, η 27χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους fans της ένα γλυκό άλμπουμ φωτογραφιών των δυο τους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της Ariana Grande για τον αρραβώνα της

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο η Ariana Grande κυκλοφόρησε το “7 rings”. Φέτος πάντως, φόρεσε ένα από αυτά τα επτά δαχτυλίδια και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το φωτογραφικό άλμπουμ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η pop τραγουδίστρια, απεικονίζει την ίδια με τον αγαπημένο της Dalton Gomez, ξαπλωμένους και αγκαλιασμένους στο πάτωμα. Επίσης, η Ariana Grande κάνει solo εμφάνιση, ποζάροντας και επιδεικνύοντας το υπέρλαμπρο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της. Εξαιρετική επιλογή.

«Για πάντα και λίγο παραπάνω», έγραψε η Ariana Grande. Απλή, λιτή και απέριττη με μια δόση γλυκύτητας. Φυσικά, η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια likes, με τα σχόλια των κοντινών της ατόμων και των fans να πέφτουν σα βροχή.

Το χρονικό της σχέσης Ariana Grande – Dalton Gomez

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του People, το ειδύλλιο ξεκίνησε στις αρχές του 2020 με τους ίδιους να διατηρούν χαμηλό προφίλ, θέλοντας να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα της σχέσης τους.  Η προηγούμενη καραντίνα κατά την διάρκεια της άνοιξη ήρθε και έδεσε. Η απομόνωση φαίνεται να επέδρασσε θετικά. Το ζευγάρι είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή του, πριν καταλήξουν στο συμπέρασμα πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η επιβεβαίωση ήρθε με την κυκλοφορία του single της Ariana Grande “Stuck With U” με τον Justin Bieber, όπου βλέπουμε sneak peeks από την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Ποιος είναι ο Dalton Gomez

O νεαρός κάνει καριέρα στον χώρο των ακινήτων. Ο ίδιος εργάζεται σε γνωστό μεσιτικό γραφείο, με πωλήσεις εκατομμυρίων, στην Καλιφόρνια. Παρόλο που ο Dalton Gomez, δεν ανήκει στον κόσμο του θεάματος όπως η αρραβωνιαστικιά του, ο κοντινός του κύκλος περιτριγυρίζεται από διασημότητες. Το 2017, μάλιστα, εθεάθη να βγαίνει παρέα με τη Miley Cyrus.

Έλα κι εσύ στο Christmas Live Streaming Event του Ladylike, αυτή τη Δευτέρα 21/12 στις 18:00! Μπες στο κανάλι μας στο youtube ή στη σελίδα του Ladylike στο Facebook, πέρνα καλά και κέρδισε τα πιο όμορφα δώρα!