CELEBRITY BEAUTY

H Penélope Cruz και το νέο hairlook της είναι το απόλυτο #beautyinspo της ημέρας, του μήνα, της χρονιάς

Invision/AP Jonathan Short

Ειδικά αυτό το διάστημα που είμαστε σε κατάσταση lockdown, επομένως η «δια ζώσης» πληροφορία και έμπνευση είναι περιορισμένη, αναζητάμε όλο και περισσότερο κάτι που θα κάνει το screenshot αυτόματη διαδικασία. Κάτι που η Penélope Cruz με το νέο της hairlook μάς χάρισε απλόχερα. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για την ισπανική έκδοση της Vogue κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Συνολικά για το αποτέλεσμα.

Τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει εδώ και λίγες ημέρες. Ωστόσο, η περίοδος της καραντίνας είναι ιδανική για να αναζητήσουμε και να βρούμε ακριβώς αυτό που μας εμπνέει και που θέλουμε να τολμήσουμε στην εμφάνισή μας. Και η Penélope Cruz έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Οι εικόνες που είδαμε από τη φωτογράφισή της στην Ισπανική Vogue είναι ένα όνειρο. Χωρίς να περιλαμβάνει κάτι extravagant σε ρούχα, μακιγιάζ και μαλλιά. Φύση, υπέροχο natural makeup look και τέλεια μαλλιά. Η Penélope Cruz έχει νέο hairlook κι εμείς μόλις βρήκαμε τη φωτογραφία που θα δείξουμε στο επόμενο ραντεβού μας στο κομμωτήριο.

Στο hairlook της Penélope Cruz θα δεις το τέλειο χρώμα και τις τέλειες αφέλειες

Αν και η Penélope Cruz μένει πιστή στο σκούρο χρώμα των μαλλιών της, τώρα τολμά το διαφορετικό. Και μπορεί η αλλαγή στα μαλλιά της να μην είναι ακραία, αλλά διακριτική, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ultra fresh και σούπερ ανανεωμένο.

Η 46χρονη Ισπανίδα ηθοποιός επέλεξε να ανοίξει την απόχρωση στα μαλλιά της και να κάνει ένα τέλειο bronde με ξανθά highlights στο hairlook της που δείχνει φυσικό και υπέροχο.

Τα μαλλιά της παραμένουν μακριά και έχουν διακριτικό φιλάρισμα. Εκτός όμως από το χρώμα, το βλέμμα μας σταματά και σε ένα ακόμα σημείο. Στις τέλειες αφέλειές της. Στη φιλοσοφία των curtain bangs και με άψογες ασυμμετρίες.

Το μακιγιάζ της είναι σε γήινους τόνους και ποζάρει πάνω σε ένα πανέμορφο άλογο. Η τέλεια εικόνα, το απόλυτο #beautyinspo.