CELEBRITIES

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μόλις χώρισε και 9 ακόμα πράγματα που δεν ξέρεις για αυτόν

Instagram.com/gntmgr

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι από τις 2 και κάτι μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου ο πρώτος άνδρας που κράτησε στα χέρια του τον τίτλο του GNTM. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ με βαθμολογία 94,5 κατάφερε να βγει πρώτος και στην βαθμολογία της κριτικής επιτροπής αλλά και στην προτίμηση του κοινού και είναι ο νικητής του GNTM. Το μοντέλο ήταν το μόνο από τους τρεις φιναλίστ του GNTM που κατάφερε να πάρει το απόλυτο άριστα στη βαθμολογία της τελικής του φωτογράφισης.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είχε χαρακτηριστεί νικητής του GNTM από τη στιγμή της εμφάνισής του στο reality μοντέλων του Star, από τους χρήστες των social media. Και παρόλο που ίσως οι ισορροπίες άλλαξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η νίκη του άφησε εν πολλοίς το Twitter ικανοποιημένο.

O Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε ήδη την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ως νικητής του GNTM στέλνοντας το δικό του, πάντα χαλαρό και cool μήνυμα σε όσους τον στήριξαν. «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε το αγόρι που έγινε το πρώτο που κράτησε τον τίτλο και τα έπαθλα του GNTM στα χέρια του. Εσύ πόσο καλά ξέρεις τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τζουζίνοφ;

#1. Η ηλικία του

O Ηρακλής είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου.

#2. Η καταγωγή πίσω από τη μοναδική του εμφάνιση

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.

#3. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying

Το όνομά του ήταν Ιμπραχίμ, αλλά επέλεξε να το αλλάξει λόγω του bullying που δεχόταν. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

«Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά», είχε εξομολογηθεί για τις δύσκολες καταστάσεις που είχε βιώσει.

#4. O Ηρακλής Τσουζίνοφ και οι σπουδές του πριν το GNTM

Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

#5. Οι χιλιάδες followers

Το γεγονός ότι είναι «νικητής του GNTM» στα social media αποδεικνύεται από την τρομακτική αύξηση των followers του στο Instagram από τη στιγμή που μπήκε στο reality μοντέλων. Πλέον ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ως νικητής του GNTM έχει 108 χιλιάδες followers στο Instagram.

#6. Η πηγή της δύναμής του

Το GNTM ήταν στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλούσε από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες.

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ top. Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι» είχε πει για τη σχέση του με τη μητέρα του ο Ηρακλής.

«Η μάνα μου είναι. Δεν ξέρω. Είναι ο ήρωας μου. Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό», σημείωνε ο ίδιος.

#7 Όταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η μητέρα του Όλγα, κέρδισαν τις εντυπώσεις στο GNTM

Η κοινή του φωτογράφιση παρέα με τη μητέρα του, Όλγα, στο GNTM ήταν η αφορμή για να τον δούμε να λυγίζει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής. Η εντυπωσιακή μητέρα του Όλγα είχε κλέψει τότε τις εντυπώσεις στο Twitter.

#8. Η φορά που είχε μιλήσει για τον πατέρα του

Ο πατέρας του είχε εγκαταλείψει την οικογένειά τους όταν ο Ηρακλής ήταν ακόμα πολύ μικρός. Ο ίδιος είχε μιλήσει για εκείνον και είχε εξηγήσει ότι ένας από τους λόγους που βρέθηκε στο GNTM ήταν για να του αποδείξει τι αξίζει.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του», είχε πει.

#9. Είχε αποχωρήσει από το GNTM πριν την τελική δεκάδα

Στις αρχές Νοεμβρίου λίγο πριν την τελική δεκάδα του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σε μια κακή του στιγμή αποχώρησε απο τον διαγωνισμό. Στα μέσα του ίδιου μήνα επέστρεψε καθώς ήταν μία από τις επιλογές του πρακτορείου Elite London για τις επιστροφές παικτών που είχαν αποχωρήσει στο σπίτι του GNTM.

#10. Κεφάλαιο προσωπική ζωή

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Ηρακλής όπως έγινε γνωστό κατά τη συμμετοχή του στο GNTM, είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αγγελικής Κατρή που συμμετείχε στο τρέιλερ της εκπομπής. Σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του στο GNTM, οι δυο τους έχουν χωρίσει.

«Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα. Ελπίζω να με στηρίζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό. Όχι στο προσωπικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.