CELEBRITY BEAUTY

Δούκισσα Νομικού: Το νέο κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της

Instagram.com/duchesss_

Τα κομμωτήρια άνοιξαν και μία ανάγκη ανανέωσης την έχουμε όσο αφορά τα μαλλιά μας. Θέλεις η ρίζα που κατέβηκε, η ψαλίδα στις άκρες, τα λευκά που έκαναν την εμφάνισή τους ή ακόμη και η ανάγκη για ριζική αλλαγή στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών μας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να το θέλουμε. Και δεν είμαστε οι μόνες. Η Δούκισσα Νομικού ήταν από τις πρώτες που έκλεισε το ραντεβού της στο κομμωτήριο.

 

Και αυτό γιατί, όπως σου είχα ξαναπεί, η καραντίνα ήταν/είναι/θα είναι το ιδανικό timing για να σκεφτούμε επιτέλους με την ησυχία μας- όλος ο χρόνος δικός μας- εκείνο το κούρεμα, χρώμα- γενικότερα την αλλαγή- που εδώ και μήνες σκεφτόμασταν, αλλά δεν παίρναμε απόφαση, για τα μαλλιά μας. Να κάνουμε αυτή τη μετάβαση από τα μακριά μαλλιά στο καρέ (#myhairgoal), να ανοίξουμε/ να κάνουμε πιο σκούρα την απόχρωση των μαλλιών μας, να κάνουμε ακόμη και μία πιο διακριτική αλλαγή. Σταματώ τη θεωρία και περνάω στην πράξη. Γιατί η Δούκισσα Νομικού μετά από πολύ πολύ καιρό πραγματικά αποφάσισε να αλλάξει κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της. Oh yes!

Μόλις χθες, επισκέφτηκε στο κομμωτήριό του, τον celebrity hairstylist Πάνο Καλλίτση και μαζί αποφάσισαν τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Στην ουσία, αυτό που έκανε η Δούκισσα είναι να μείνει πιστή στην ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της, ανοίγοντας όμως, αυτή τη φορά, ακόμη πιο πολύ το χρώμα τους, ενώ τόλμησε ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της, δοκιμάζοντας χαμηλά layers- ένα χαμηλό φιλάρισμα στο κάτω μέρος των μαλλιών της.

Το πριν:

Το νέο κούρεμα της Δούκισσας Νομικού:

«Καλημέρα !Ξεκίνησα το δικό μου…makeover. Νέο χρώμα στα μαλλιά, νέο κούρεμα! Πως σας φαίνεται;» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Πώς σου φαίνεται η αλλαγή στα μαλλιά της; Από εμάς, πάντως είναι ένα μεγάλο ναι!