XMAS GIFT GUIDE

Τα πιο ωραία δώρα για τον μπαμπά σου ή αλλιώς 9 δώρα για να τον κακομάθεις

Η αλήθεια είναι πως η διαδικασία επιλογής δώρου για τη μαμά/ αδερφή/ φίλη μας είναι πολύ πιο εύκολη από το να επιλέξουμε κάτι για τον μπαμπά μας. Όμως, σε αυτό το σημείο θα σου πω ότι οι μπαμπάδες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) ενθουσιάζονται αρκετά πιο εύκολα. Αρκεί να σκεφτείς με τι τους αρέσει περισσότερο να ασχολούνται. Και να κινηθείς αναλόγως. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις δώρα για τον μπαμπά σου που απευθύνονται σε κάθε budget. Όποιο κι αν είναι το γούστο του.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και όσο περνά ο καιρός δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, κυρίως γιατί μας λείπει η αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους. Ωστόσο, ακόμα κι αν φέτος μπορεί να μην γιορτάσουμε με την οικογένειά μας όπως κάναμε συνήθως, η ανταλλαγή δώρων θα γίνει ακόμα κι από μακριά. Αυτή τη φορά ανοίγει το κεφάλαιο «μπαμπάς».

Φουσκώνει περήφανος όταν του λες «γεια στα χέρια σου» μετά από κάθε ψήσιμο; Του αρέσει να διαβάζει με τις ώρες; Προσέχει πολύ τον εαυτό του και την εικόνα του; Είναι κλασικός; Πηγαίνει κάθε μέρα για περπάτημα; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει ο μπαμπάς σου θα βρεις το ιδανικό δώρο για εκείνον στη λίστα που ακολουθεί. Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι όπως τα έχουμε συνηθίσει, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και να εμποδίσει την αγάπη. Κι αν φέτος δεν μπορούμε να τη δείξουμε με αγκαλιά, τότε θα τη στείλουμε.

9 δώρα αποκλειστικά για τον μπαμπά σου