SHOPPING STYLE

6 κολάν που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου στο σπίτι –αλλά και εκτός σπιτιού

Getty Images

Οι μήνες που έχουμε ζήσει μέσα σε κολάν είναι πια αρκετοί. Γιατί τι θέλουμε κατά τη διάρκεια του lockdown; Ρούχα που να μας κάνουν να νιώθουμε σαν να φοράμε τις πυτζάμες μας. Μία «στολή» που ό,τι κι αν προκύψει να είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε. Μία βόλτα με τον σκύλο, προμήθειες από το σούπερ μάρκετ, μία ξαφνική όρεξη για γυμναστική. Το κολάν είναι το ιδανικό ρούχο για όλα τα παραπάνω  -ετοιμοπόλεμο εντός και εκτός σπιτιού.

Lockdown. Σπίτι, SMS και σύντομες μετακινήσεις μέχρι το σούπερ μάρκετ, βόλτες με τον σκύλο. Και πάλι σπίτι. Η καθημερινότητά μας συνεχίζει να κινείται στο ίδιο pattern και σε αυτό το σημείο το μυστικό είναι να την κάνουμε όσο πιο εύκολη και ανώδυνη γίνεται. Γιατί ναι δεν φοράμε όλη μέρα τις πυτζάμες μας στο σπίτι, όμως θέλουμε να νιώθουμε σαν να τις φοράμε. Και επειδή έχουμε ζήσει περίπου 9 μήνες μέσα στα κολάν, φτιάξαμε μία λίστα που πρόκειται να ανανεώσει εντελώς και άμεσα τη loungewear ντουλάπα σου και τις εμφανίσεις σου στο σπίτι.

Αυτή τη φορά δεν σου μιλάω για τα κλασικά μονόχρωμα κολάν. Αλλά για εκείνα που πρόκειται να χαρίσουν ένα ιδιαίτερο twist στις εμφανίσεις σου. Εσύ πρόσθεσε το αγαπημένο σου φούτερ ή πλεκτό –κατά προτίμηση oversized με κουλ αισθητική-, βάλε τα sneakers ή τα φλατ μποτάκια σου, ρίξε από πάνω σου και το duvet τζάκετ σου και είσαι έτοιμη. Όσο είσαι σπίτι ένα loose hoodie ή ένα t-shirt αρκούν για να είσαι σούπερ άνετη και ντυμένη. Είναι τόσο κουλ και updated που θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ για να ξαναφορέσεις το τζιν σου.

Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα κομμάτι αυτές τις ημέρες αυτό είναι το κολάν -θα το «λιώσεις» στο σπίτι αλλά και εκτός