SHOPPING

7 πολυμίξερ και μπλέντερ που θα αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό της κουζίνας σου (o απόλυτος σύμμαχος του lockdown)

Shutterstock

Αν κάτι μας δίδαξε το πρώτο lockdown είναι ότι μετά το κινητό, το λάπτοπ και την τηλεόραση η επόμενη «μηχανή» που δεν σταμάτησε να δουλεύει ήταν τα μπλέντερ και τα πολυμίξερ. Γι’ αυτό, τώρα που ακόμα είναι νωρίς, σου βρήκαμε 7 μηχανήματα που θα λειτουργήσουν ως ο απόλυτος σύμμαχος στη δημιουργικότητά σου στην κουζίνα.

Βρισκόμαστε ήδη υπό καθεστώς lockdown. Αυτή η φορά όμως δεν είναι η ίδια. Ακριβώς επειδή το έχουμε ξαναζήσει. Φυσικά θα μείνουμε σπίτι, φυσικά θα περάσουμε πολλές ώρες χωρίς να κάνουμε τίποτα. Στον καναπέ με Netflix. Δεν μας έχει πιάσει (τουλάχιστον όχι ακόμα) ο ψυχαναγκασμός να καθαρίσουμε και το ταβάνι. Αυτό όμως που δεν γίνεται να αλλάξουμε είναι την ανάγκη μας για φαγητό. Για ποιοτικό φαγητό. Έρχονται και οι γιορτές οπότε στόχος είναι να μείνουμε όπως ακριβώς είμαστε. Και όπως μας δίδαξε η προηγούμενη καραντίνα, σίγουρα θα περάσουμε αρκετές ώρες στην κουζίνα. Θα πειραματιστούμε, θα δοκιμάσουμε τη δημιουργικότητά μας και θα φτιάξουμε τα αγαπημένα μας φαγητά. Τα πολυμίξερ και τα μπλέντερ θα σε γλιτώσουν από πολλές βαρετές δουλειές, όπως το να ψιλοκόβεις φρούτα και λαχανικά. Και θα κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολο και δημιουργικό.

Χρειάζομαι πολυμίξερ ή μπλέντερ;

Τα πολυμίξερ και τα μπλέντερ είναι παρόμοια, απλά τα πολυμίξερ έχουν πιο δυνατές λεπίδες. Τα μπλέντερ είναι καλύτερα για να λιώνεις τρόφιμα σε υγρά, όπως είναι οι σούπες, οι σάλτσες και τα smoothies. Τα πολυμίξερ ενδείκνυνται για τον τεμαχισμό και την κοπή λαχανικών, το άλεσμα κρέατος και τη ζύμη.

7 πολυμίξερ και μπλέντερ που αξίζει να βάλεις στην κουζίνα σου

πολυμίξερ και τα μπλέντερ
MEDIAMARKT.GR

Πολυμίξερ Bosch MCM3501M

Πολυμίξερ. Διαφανές πλαστικό μπολ ανάδευσης χωρητικότητας 2.3 l., πολυανθρακικό μπλέντερ (άθραυστο) 1 lt, μύλο για την επεξεργασία σκληρών υλικών, δίσκους διπλής όψης για κόψιμο (χοντρό και ψιλό) και τρίψιμο, εξάρτημα ζύμης, δίσκο χτυπήματος για σαντιγί και ασπράδια αυγών
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Μπλέντερ Braun "JB 3060 WHS Tribute Collection"
NOTOS.GR

Μπλέντερ Braun "JB 3060 WHS Tribute Collection"

Μοναδική θερμο-ανθεκτική γυάλινη τριγωνική κανάτα. Χωρητικότητα κανάτας 1,75 ltr. 5 ταχύτητες. Πλήκτρο turbo. Πλήκτρο pulse. Ισχύς 800W και δυνατό αθόρυβο compact μοτέρ. Αποσπώμενες ανοξείδωτες λεπίδες. Τα μέρη της συσκευής είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Σύστημα ασφαλείας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
πολυμίξερ και τα μπλέντερ
AMAZON.CO.UK

Cuisinart Easy Prep Pro Food Processor

Χωρητικότητα: 1,9L. Επίπεδα ισχύος 2. Λειτουργία pulse. Συμπεριλαμβανόμενα εξαρτήματα: Λεπτός δίσκος, μεσαίος δίσκος, μικρές και μεγάλες λεπίδες κοπής.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Μπλέντερ MORRIS S1255BL
ELEKTROSTORE24.GR

Μπλέντερ MORRIS S1255BL

Γυάλινη κανάτα χωρητικότητας 1.5Lt. Μοτέρ 1000Watt για τέλεια αποτελέσματα. Σώμα από χυτό ανοξείδωτο ατσάλι υψίστης αντοχής. 6 ατσάλινες λεπίδες κοπής. Ρύθμιση ταχύτητας λειτουργίας. Πρόσθετες λειτουργίες για παρασκευή milk shake, σπάσιμο πάγου και παλμική λειτουργία. Αφαιρούμενη κανάτα και λεπίδες για εύκολο καθαρισμό. Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. Μηχανισμός ασφαλείας για να κλειδώνει η κανάτα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
πολυμίξερ και τα μπλέντερ
AMAZON.CO.UK

Μπλέντερ Philips High-Speed Vacuum Blender HR3752/01

Η ισχυρή τεχνολογία κενού αέρος της Philips μειώνει την οξείδωση και συγκρατεί τις βιταμίνες, διατηρώντας τα smoothies σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Περιλαμβάνονται στη συσκευασία κανάτα, δοσομετρητής, βιβλίο συνταγών, κόφτης θρυμματισμού πάγου, μπουκάλι μεταφοράς. Χωριτικότητα: 1.8L
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Πολυμίξερ KENWOOD FDM786
MEDIAMARKT.GR

Πολυμίξερ KENWOOD FDM786

Το πολυμίξερ διαθέτει μπολ 3L, γυάλινο μπλέντερ ThermoResist 1,6 λίτρων με ειδική κανάτα ανθεκτική σε έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας, Μεταλλικός αποχυμωτής, Λεμονοστύφτης, 4 ανοξείδωτοι δίσκοι, Διπλοί αναδευτήρες μαρέγκας, Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια κοπής, Αναδευτήρας ζύμης
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
πολυμίξερ και τα μπλέντερ
PLAISIO.GR

Μπλέντερ Bosch MMBV622M VitaMaxx

Bosch Blender κενού αέρος με ισχύ 1.000W, δοχείο 1,5l, 4 προγράμματα και βιβλίο συνταγών για υγιεινές δημιουργίες
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ