CELEBRITIES

Η Μαρίζα Ρίζου μας σύστησε την αδερφή της και δυσκολευτήκαμε να τις ξεχωρίσουμε

NDP Photo Agency

Ξεχωριστή είναι η ημερομηνία 13 Οκτωβρίου για τη Μαρίζα Ρίζου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει αυτήν την ημέρα τα γενέθλιά της και το γιορτάζει έχοντας κοντά της, την οικογένειά της. Η Μαρίζα Ρίζου έκλεισε τα 34 της χρόνια, χθες Τρίτη και 13 και καθόλου δεν πτοήθηκε από τον συμβολισμό της ημερομηνίας. Με χαμόγελο στα χείλη και την πιο ευχάριστη αφορμή μοιράστηκε όχι μόνο τις σκέψεις της για τον χρόνο που περνά αλλά και δύο οικογενειακές της φωτογραφίες. Στην πρώτη από αυτές ποζάρει με την αδερφή της, Γιάννα.

Η Μαρίζα Ρίζου και η Γιάννα μοιάζουν πολύ. Μοιάζουν τόσο που είναι κάπως δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια είναι η ερμηνεύτρια και ποια η αδερφή της. Ευτυχώς για εμάς τους απλούς θεατές της φωτογραφίας, όπως είπαμε πιο πάνω, η Μαρίζα Ρίζου είχε τα γενέθλιά της. Άρα είναι αυτή που κρατά την τούρτα με τον αριθμό 34.

«Θα θελα μεγαλώνοντας να γίνω από εκείνους που δεν κρύβουν τα χρόνια τους. Θα θελα το κάθε νούμερο να γράφει και να γράφεται στο μυαλό και στην καρδιά μου όμορφα, χρήσιμα, με τα όλα του. Τα δύσκολα και τα υπέροχα. Να κάνω ωραίες ρυτίδες, να μην τις φοβάμαι, να τις χαίρομαι, να τις δείχνω και να έχω τους αγαπημένους μου με υγεία και γέλια δίπλα μου να τις κάνουμε ακόμα πιο έντονες», έγραψε η Μαρίζα Ρίζου στην ανάρτησή της.

«Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για τις ευχές και την τόση αγάπη σας. Γέμισα ομορφιά. Δεν το θεωρώ καθόλου αυτονόητο. Νιώθω ευγνώμων», συμπλήρωσε η ερμηνεύτρια και στη συνέχεια έδωσε μια απαραίτητη διευκρίνηση για την δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε. Σε αυτή ποζάρει και πάλι με την αδερφή της και τους γονείς της.

«Στη 2η φωτό η φαμίλια είναι θολή λόγω λάθος επιλογής κάμερας που κατάλαβα μόνο πολύ αργότερα, γιατί είμαι πολύ τσάκαλος με την τεχνολογία. Τσίαρς στην Τζέιν Φόντα που θα είμαι στα 82. Σας στέλνω πίσω πολλή πολλή αγάπη! Τρίτη και 13/2020 με κακοκαιρία φάε τη σκόνη μας», σημείωσε.

Οι γονείς της είναι γιατροί και η αδερφή της εργάζεται στον τομέα της ψυχικής υγείας. Το επάγγελμα των γονιών της είναι που την βοήθησε πάντα να αντιστέκεται σε όποιο αίσθημα έπαρσης όπως είχε πει σε συνέντευξήτ ης στη lifo. «Ούτε η έπαρση, που θεωρώ ότι κρύβει χαμηλή νοημοσύνη, μου αρέσει. Επειδή κάνεις μια δουλειά μέσω της οποίας εκτίθεσαι, πρέπει να είσαι σε χαμηλή κλίμακα νοημοσύνης για να πιστεύεις ότι είσαι σημαντικός ή σημαντικότερος από κάποιον άλλο. Βέβαια, σε αυτό με βοήθησε το γεγονός ότι έχω δυο γονείς γιατρούς, του Δημοσίου. Ο μπαμπάς μου είναι χειρουργός ογκολόγος και η μαμά μου αναισθησιολόγος στο Παίδων. Ήξερα από μικρή ότι ο μπαμπάς μου, χειρουργώντας ανθρώπους, τους δίνει χρόνια ζωής. Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να πιστεύω ότι είμαι σημαντική επειδή γράφω τραγούδια;», είχε πει η Μαρίζα Ρίζου.

«Επειδή ήμουν και καλή μαθήτρια, υπήρχε τρομερός οίκτος στα μάτια των ανθρώπων του κύκλου μας, όταν τους έλεγα ότι θα γίνω μουσικός. “Εντάξει, το παιδί θα πεθάνει από την πείνα”. Οπότε, για να μη ματαιώνομαι και βιώνω αυτή την άσχημη συνθήκη και τη λύπηση, είχα βρει στο μηχανογραφικό κάτι πολύ εντυπωσιακό, “οικονομοδιοικητικός επιχειρησιακής έρευνας και μάρκετινγκ”. Όταν με ρωτούσαν τι θέλω να κάνω τους έλεγα αυτό, χωρίς να ξέρω καν τι σημαίνει. Εντυπωσιάζονταν, οπότε έκανε τη δουλίτσα του», συμπλήρωνε για το πώς αντιμετώπιζε το κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειάς της, την επιλογή της να ασχοληθεί με τη μουσική.