STYLE SHOPPING

7 πρακτικά (και stylish) backpacks για να ξεκινήσει καλά η σεζόν

Balmain Fall 2020 ΙmaxTree

Είναι ένας διαφορετικός Σεπτέμβρης αυτός που διανύουμε. Και έχω την υποψία ότι διαφορετικό θα είναι και το φθινόπωρο που έρχεται. Σε μια -θα τολμήσω να το ξαναπώ- διαφορετική χρονιά, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας, αλλάζει. Αυτό ισχύει και για το στιλ μας. Πλέον, μετά από ένα δίμηνο (και) σε καραντίνα, οι ανάγκες της γκαρνταρόμπας μας αλλάζουν. Αρχίζουμε να έχουμε άλλες προτεραιότητες, όσον αφορά τα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας. Η πρακτικότητα γίνεται το βασικότερο χαρακτηριστικό των εμφανίσεών μας, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγορές μας στοχεύουν σ’ αυτό. Enter, the backpacks.

Ένα style τσάντας που από την κορυφή ως τα νύχια, χαρακτηρίζεται για την πρακτικότητά του. Ίσως γι’ αυτό να συγκαταλέγεται στις τσάντες “must” που πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας. Ακόμη κι αν τα backpacks είναι ένα style που έκαναν την παρουσία του αισθητή στις Fall 2020 συλλογές, πιστεύω ότι πρόκειται για ένα αρκετά διαχρονικό αξεσουάρ.

Πρακτικότητα vs. τάσεων

Κοιτώντας, λοιπόν, τις Fall 2020 ανδρικές και γυναικείες συλλογές, κυριαρχεί η λογική του “the bigger, the better”. Όπως λέγαμε, η πρακτικότητα είναι ένα στοιχείο στο οποίο στοχεύουμε για τις αγορές μας, ειδικά όσον αφορά τα backpacks.

Fendi Fall 2020 / ImaxTree
Fendi Fall 2020

Και το μέγεθος, σ’ αυτή την περίπτωση, μετράει, ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις αρκετά πράγματα στη τσάντα σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τα κομψά και κατάλληλα ακόμα και για τη βραδινή έξοδο, mini backpacks δεν παραμένουν στη λίστα μας. Όσον αφορά, τη χρωματική παλέτα ή τα υλικά πάντως, οι σχεδιαστές τα «δίνουν» όλα. Από τα casual νάιλον backpacks σε bold αποχρώσεις αλλά και τις κλασικές δερμάτινες με τσέπες (φουλ του άσου στην χρηστικότητα), τα styles των backpacks ποικίλλουν.

Το ίδιο και οι παρακάτω πρακτικά και stylish που βρήκαμε για εσένα, για να ξεκινήσει καλά η νέα σεζόν.

 

Νάιλον backpack
KARL.COM

Νάιλον backpack

Karl Lagerfeld
215€ 150€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ