CELEBRITIES

Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ο πρώτος Έλληνας εργένης του “The Bachelor” και ο πιο ερωτεύσιμος

Instagram

Πιθανόν να τον γνωρίζεις από την πρώτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης “Nomads”. Ίσως να τον έχεις πετύχει στα «Μαστορέματα» της εκπομπής DOT του ΣΚΑΪ. Επίσης, υπάρχουν και αυτές οι λιγοστές πιθανότητες να γνώριζες την συμμετοχή του στο πολιτικό κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου. Εάν πάλι δεν τον γνωρίζεις καθόλου, ήρθε η ώρα να τον μάθεις.

Πλέον είναι επίσημο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός εργένης του “The Bachelor”. Πρόκειται για ριάλιτι αγάπης, που προβάλλεται εδώ και 18 χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, σκοράροντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ωστόσο, για τα ελληνικά δεδομένα, το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Alpha, θα κάνει το ντεμπούτο του τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το ριάλιτι αγάπης του Alpha, λοιπόν, αναζητούσε το μήλον της έριδος, το οποίο βρήκε και ακούει στο όνομα Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο 30άρης γαλανομάτης εργένης με καταγωγή από τη Μάνη και πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, είναι αυτός που θα κληθεί να «παγιδευτεί» στα δίχτυα είκοσι γυναικών για να επιλέξει – τελικώς – τη μία και μοναδική που θα τον «σώσει». Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα μοντέλο, καθώς έχει βρεθεί σε πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας τόσο στο Μιλάνο, όσο και στο Παρίσι.

Το concept του “The Bachelor”

Το concept του ριάλιτι είναι το εξής: Ένας άντρας περιτριγυρίζεται από είκοσι γυναίκες. Η κάθε μία ξεχωριστά προσπαθεί να τον διεκδικήσει. Οι παίκτριες, μέσα από μία σειρά δοκιμασιών και συναντήσεων προσπαθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του και να τον κερδίσουν με την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, όμως, μία θα είναι αυτή που θα του κλέψει την καρδιά. Ποια θα είναι η τυχερή;

Χρέη παρουσιαστή θα αναλάβει ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος επιστέφει στην  Ελλάδα από το Los Angeles, για χάρη του τηλεοπτικού σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος,πάντως, πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης είχε σχέση με την Ντιάνα Χομτζίλα, το 21χρονο μοντέλο ρουμανικής καταγωγής, με την οποία γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μοντέλο. Ωστόσο, ο δεσμός τους διαλύθηκε μετά την είσοδο του Παναγιώτη Βασιλάκου στο ριάλιτι.