CELEBRITY STYLE

Η Ελένη Φουρέιρα με φόρεμα που θα σε εμπνεύσει αν ετοιμάζεσαι να γίνεις (κι εσύ) νονά

Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία διάσημη γυναίκα με signature style. Σπάνια θα τη δεις να φοράει κάτι «συνηθισμένο» ακόμα κι όταν πρόκειται για τις πολύ προσωπικές της στιγμές κι όχι για κάποιο από τα θεαματικά performances της. Η τραγουδίστρια που κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, σύμφωνα με το cretalive έγινε νονά. Το look που επέλεξε για την επίσημη περίσταση είναι σίγουρα διαφορετικό και θα σε εμπνεύσει. Η Ελένη Φουρέιρα μάς δείχνει πώς μοιάζει ένα φόρεμα, στο οποίο συνυπάρχουν τα vintage με τα φουτουριστικά στοιχεία.

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη. Στο ενδιάμεσο μας δείχνει πότε τη συλλογή της από μπικίνι που αναδεικνύουν το γυμνασμένο σώμα της και πότε μοιράζεται φανταστικές εμφανίσεις της μέσω Instagram stories.

Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η βάφτιση του γιου στενού συνεργάτη της. Και μπορεί η ίδια να μην έκανε κάποια δημοσίευση για να μοιραστεί το όμορφο νέο, όμως τα stories με την εντυπωσιακή της εμφάνιση έπεσαν βροχή. Και ναι, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα που θα σε εμπνεύσει. Προορίζεται για εσένα που θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό. Και καθόλου κραυγαλέο.

Η Ελένη Φουρέιρα με εντυπωσιακό Stefania Vaidani φόρεμα

Ελένη Φουρέιρα φόρεμα

Το Stefania Vaidani φόρεμα ανήκει στη νέα συλλογή FW20/21 της σχεδιάστριας, με τίτλο “Galaxy Collection” που είναι  αφιερωμένη στη Γη. Το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη Φουρέιρα σε συνεργασία με τον fashion stylist, Μάρκο Ανδριώτη, είναι ένα εντυπωσιακό «πάντρεμα» της vintage αισθητικής με τα φουτουριστικά στοιχεία.

Είναι μίντι μακρυμάνικο και έχει V neck ντεκολτέ. Τα μπροστινά κουμπιά και οι έντονοι ώμοι είναι τα vintage υπέροχα στοιχεία, ενώ το «σκοτεινό» φόντο και τα statement μοτίβα είναι εμπνευσμένα από το σύμπαν. Η Ελένη συνδύασε το ξεχωριστό της φόρεμα με ένα ζευγάρι μίνιμαλ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα layering από κολιέ και τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα σε beach wave κυματισμούς. Πάντα εντυπωσιακή, πάντα άξια.