CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας στην Άνδρο

Eleni Menegaki / Instagram

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον δικό της επίγειο παράδεισο, την Άνδρο, και επέστρεψε προσωρινά στην πρωτεύουσα, για τη διεκπεραίωση ορισμένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ωστόσο, η παραμονή της στην Αθήνα δεν διήρκεσε για πολύ και αυτήν την στιγμή βρίσκεται ξανά στο αγαπημένο της νησί για να συνεχίσει της καλοκαιρινές της διακοπές.

Είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια, η Άνδρος έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της παρουσιάστριας και το φετινό καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η ίδια, το τελευταίο διάστημα κάνει διάφορες αναρτήσεις στην Άνδρο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε ακόμα μια ιδιαίτερη στιγμή της στο νησί. Αυτήν την φορά, μαζί με την μικρότερή της κόρη, Μαρίνα.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της

Μαμά και κόρη φαίνεται να ζουν τις καλύτερες τους στιγμές στο νησί. Αφιερώνουν αρκετές ώρες μαζί, παίζοντας και γελώντας, όπως έχουμε ξαναδεί σε παλιότερες αναρτήσεις.

Και πολύ καλά κάνουν. Φυσικά, για ακόμα μια φορά, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αποτυπώνοντας με το κινητό της, τις στιγμές παιδικής ανεμελιάς της κόρης της. Μέχρι την δύση του ηλίου.

Φαίνεται πως η μικρή Μαρίνα έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στη θάλασσα και την παραλία. Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν χωρίς καμία αμφιβολία πως της αρέσουν τα παιχνίδια εκεί, συντροφιά με την αγαπημένη της μαμά.

Αυτές οι φωτογραφίες σε γυρνάνε πίσω, σε μια άλλη εποχή. Σε κάνουν να αναπολείς τα παιδικά σου χρόνια. Τότε που έτρεχες αμέριμνη στην παραλία με το μαγιό σου. Τότε που έπαιζες με τα κύματα και έφτιαχνες κάστρα με τα κουβαδάκια σου.