CELEBRITY BEAUTY

Η Britney Spears πήρε μία σπουδαία απόφαση για το μακιγιάζ της

Chris Pizzello/Invision/AP

Δεν χρειάζεται να κάνω κάποια σύσταση για τη Britney Spears. Κι αν ακολουθείς την πριγκίπισσα της pop στο Instagram- αυτό ήταν κάποτε το παρατσούκλι της- δεν θα βαρεθείς ποτέ, στο εγγυώμαι.

 

 

Meltdowns, δράματα, εγκλεισμοί σε ψυχιατρικές κλινικές, έρωτες, διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών της, επικών διαστάσεων γκάφες, όπως αυτή που έκαψε το γυμναστήριο του σπιτιού της, γυμναστικές επιδείξεις, άπειρες- μα πραγματικά άπειρες- selfies, videos χωρίς λόγο ύπαρξης και κάθε λογής δηλώσεις- θυμοσοφίες είναι αυτά που χαρακτηρίζουν εν ολίγοις τη ζωή αλλά και το Instagram της απόλυτης κάποτε star των εφηβικών μας χρόνων

Να ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο, πως τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορεί να επισκιάσει την αγάπη που της έχουμε ή να σβήσει τις αναμνήσεις που φιγούρα φιγούρα, στίχο στίχο έχουν καταγραφεί στο μυαλό μας χρόνια τώρα. Στο θέμα μας, όμως. Αυτή τη φορά, η Britney Spears αποφάσισε να βγάλει την 89798798 selfie να την ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και να προβεί σε μία προσωπική δήλωση-μήνυμα που δεν περιμέναμε  για το μακιγιάζ της.

Πρώτα η φωτoγραφία της Britney

Και έπειτα η δήλωσή της

«Ποιος θα μπορούσε να το σκεφτεί; Μετά από τόσο καιρό στη ζωή μου, τώρα μαθαίνω ότι το no makeup είναι ο τρόπος που θέλω να υιοθετήσω στο look μου από εδώ και πέρα… Εννοώ, πως το ελαφρύ μακιγιάζ είναι fun, αλλά έχοντας σπαταλήσει άπειρες ώρες καθισμένη σε μία καρέκλα να μου κάνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν αψεγάδιαστα, νομίζω πως το φυσικό μακιγιάζ (natural look) είναι πολύ καλύτερο για μένα. Σε κάνει να δείχνεις μακράν πολύ μικρότερη και πολύ, πολύ καλύτερη! PS: Ναι, ξέρω ότι φοράω μάσκαρα εδώ (σε αυτή τη φωτογραφία)!»

Με λίγα λόγια, η Britney – σύμφωνα με τα λεγόμενά της- αφήνει τα glam beauty looks στο παρελθόν και κάνει στροφή στο natural look (φορώντας βέβαια αρκετές στρώσεις από τη μάσκαρα στα μάτια της). Κι αν αυτή αισθάνεται καλά με το no makeup look, εμάς λόγος δεν μας πέφτει. We love you Brit!