SHOPPING STYLE

6 κομμάτια από τα high street fashion brands στα οποία αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Αν υπάρχει ένας κανόνας στις εκπτώσεις είναι ο εξής. Να αγοράζεις ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσεις και του χρόνου. Ναι, θα επενδύσεις και σε εκείνα που συντονίζονται με τα trends, όμως η διαχρονική αξία είναι πάντα στη μόδα. Και τα αγαπημένα μας high street fashion brands την επαναφέρουν στο θέμα με κάθε ευκαιρία. Όπως μέσα από τα 6 παρακάτω κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει κι αφού πρώτα κάναμε τη διαδικτυακή βόλτα μας στα αγαπημένα μας high street fashion brands σου φτιάξαμε μία λίστα με τα essentials. Zara, Mango, H&M, Pull&Bear και Bershka έχουν τα κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις.

Το σίγουρο είναι πως αυτά τα items δεν θα σταματήσουμε να τα φοράμε όλο το καλοκαίρι -και στις διακοπές μας. Το πιο σημαντικό; Έχουν διαχρονική αξία. Πράγμα που σημαίνει ότι θα τα αποκτήσεις φέτος, αλλά θα τα φορέσεις σίγουρα και του χρόνου. Ένα λευκό lingerie φόρεμα θα φορεθεί ακόμα και κάτω από την πλεκτή σου ζακέτα το φθινόπωρο, μία ψάθινη τσάντα είναι πια σταθερή αξία, ενώ ένα ζευγάρι πέδιλα με σούπερ άνετο τακούνι και σε φανταστική κοραλί απόχρωση θα κάνει statement σε κάθε εμφάνιση. Και σου έχουμε το τέλειο φλοράλ φόρεμα σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο, αλλά και τη φούστα που θυμίζει παρεό και θα τη φορέσεις ακόμα και πάνω από το μαγιό σου.

Ακόμα ένα θετικό; Σε αυτή τη wishlist δεν θα βρεις κανένα κομμάτι που να κοστίζει πάνω από 40 ευρώ.

6 κομμάτια που θες να αποκτήσεις σε αυτές τις εκπτώσεις