FASHION TIPS

4 δροσερά στιλ παντελονιών για τις μέρες που δεν θες να φορέσεις τζιν

https://www.instagram.com/greceghanem/

Έχουμε ζήσει ως τώρα αρκετές full καλοκαιρινές εβδομάδες. Ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη και το φετινό καλοκαίρι, και μας κάνει να νιώθουμε στο πετσί μας την πραγματική έννοια της φράσης «κύμα καύσωνα». Στην προσπάθειά μας, λοιπόν, να ξεπεράσουμε όλα τα έντονα αισθήματα που προκαλούνται από την πολλή ζέστη (κούρασης, εξάντλησης, μη σου πω και οργής), μέσα σ’ όλα πρέπει να βρούμε και τα κατάλληλα ρούχα να φορέσουμε. Ένας classic συνδυασμός ρούχων που φοράμε συνέχεια και το καλοκαίρι; Ένα τζιν παντελόνι και t-shirt.

Πολλές από εμάς, επιλέγουμε αυτό το διαχρονικό σύνολο για τα everyday looks μας, ειδικά τις μέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Η γοητεία του κλασικού αυτού outfit, αδιαμφισβήτητη. Να σου πω όμως κάτι; Προσωπικά, στην σκέψη και μόνο ότι πρέπει να φορέσω τζιν για να βγω έξω, ζεσταίνομαι. Όσο κι αν βασίζομαι συχνά στο αγαπημένο μου τζιν, για να δημιουργήσω κομψά everyday looks μου (ακόμα και το καλοκαίρι), αυτές τις μέρες, είναι το μόνο ρούχο που δεν θέλω να φορέσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις, στρέφομαι στη γοητεία, κομψότητα και άνεση εναλλακτικών που μου προσφέρουν εξίσου stylish looks, όσο ένα τζιν.

Οι εναλλακτικές που έχεις όταν δεν θέλεις να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι

Υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές σε ρούχα για το καλοκαίρι. Καμία φορά, λόγω του ότι βασιζόμαστε τόσο πολύ στο αγαπημένο μας τζιν για τις casual εμφανίσεις μας, ξεχνάμε ότι υπάρχουν διάφορα στιλ παντελονιών που μπορούν να αποδώσουν εξίσου κομψές εμφανίσεις.

Με τη βοήθεια των αγαπημένων μας It girls του Instagram, βρήκαμε 4 φανταστικές εναλλακτικές, όταν δεν θέλεις να φορέσεις τζιν.

Βερμούδα

Η βερμούδα είναι μια φανταστική εναλλακτική όταν δεν θέλεις να φορέσεις τζιν. Το μήκος της την καθιστά κατάλληλη για πολλές περιστάσεις: για το γραφείο, τη βραδινή έξοδο ακόμη και για επίσημη περίσταση, εφόσον επιλέξεις το σωστό σχέδιο.

Αντί για τζιν μποείς να φορέσεις: Αθλητικό σορτς

Άλλη μια τάση που έχει επιστρέψει κοντά μας τα τελευταία χρόνια. Με τα loungewear ρούχα να έχουν την τιμητική τους από την αρχή της πανδημίας κι έπειτα, τα αθλητικά σορτς αποκτούν μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Τα αθλητικά βαμβακερά σορτς, τύπου «βίντεο γυμναστικής της Cindy Crawford στα 90s», επιστρέφουν στις ντουλάπες μας, προσφέροντας relaxed αλλά και σούπερ κουλ everyday looks.

Παντελόνι σε χαλαρή γραμμή

Οι άνετες και χαλαρές γραμμές των ρούχων είναι μια καλή και δροσερή εναλλακτική ενός τζιν παντελονιού. Τα ψηλόμεσα, τύπου paper bag, αλλά και τα πιο tailored με πιέτες είναι πάντα μια καλή και stylish εναλλακτική. Θα σου προφέρουν κομψά outfits, ενώ αν επιλέξεις υφάσματα, όπως το λινό, που «αναπνέει» δεν θα ζεσταίνεσαι τόσο όταν τα φοράς.

Αντί για τζιν μπορείς να φορέσεις: Cropped κολάν

Πάρε παράδειγμα από την Carrie Bradshaw που τα φορούσε και επίλεξε και εσύ ένα cropped κολάν. Συνδυάζοντάς τα με statement tops ή όμορφες, αέρινες τουνίκ και τ’αγαπημένα σου mules θα δημιουργήσεις πραγματικά, fashion forward σύνολα.