FASHION TRENDS

Παστέλ κίτρινο: Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα για να απογειώσεις τα outfits σου

imaxtree

Αναρωτιέσαι αν το χρώμα που βλέπεις είναι κίτρινο, κρεμ ή μπεζ; Τότε η απάντηση στην ερώτηση είναι σίγουρα η απόχρωση της βανίλιας. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, τα pastel χρώματα έχουν την τιμητική τους. Το pale κίτρινο (ανοιχτό κίτρινο) ή αλλιώς sunshine yellow είναι ένα χρώμα λαμπερό, αλλά ταυτόχρονα ήπιο και μια έξυπνη εναλλακτική του λευκού. Το είδαμε να κυριαρχεί στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας.

Η ηρεμία του χρώματος «δένει» αρμονικά με την ένταση της μαυρισμένης επιδερμίδας που αποκτάμε τους καλοκαιρινούς μήνες και ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Το συγκεκριμένο χρώμα εντάσσεται στη χρωματική παλέτα του καλοκαιριού και με το σωστό styling μπορεί να απογειώσει κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Εμείς σου προτείνουμε χρωματικούς συνδυασμούς που το αναδεικνύουν.

Minimal look

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο minimal αλλά ταυτόχρονα κομψό look, η πιο ασφαλής επιλογή που έχεις είναι να διατηρήσεις τους ήπιους τόνους στα ρούχα σου. Επίλεξε λευκούς, μαύρους, καφέ, πορτοκαλί ή denim.

pale κίτρινο imaxtree

 

Σχετικά με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα δέσουν την εικόνα σου και θα ολοκληρώσουν το τελικό look σου, πρόσθεσε λεπτά χρυσά κοσμήματα-  ακόμα και πέρλες – που ταιριάζουν απόλυτα με τις κίτρινες αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χρυσούς κρίκους για σκουλαρίκια και λεπτές χρυσές αλυσίδες για κολιέ ώστε να κάνεις ένα απλό layering.

pale κίτρινο imaxtree

Τέλος, θα απογειώσεις το σύνολό σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή flat σανδάλια σε γήινους τόνους ή mules, που αποτελούν το must-have του φετινού καλοκαιριού. Μην ξεχνάς πως μπορείς να δώσεις στο look σου ένα πιο street style ύφος, φορώντας τα αγαπημένα σου sneakers.

Eccentric look

Για ένα πιο εκκεντρικό, εντυπωσιακό και τολμηρό look, πειραματίσου κάνοντας color blocking. Το pale κίτρινο ταιριάζει με άλλες pale ή ακόμα και πιο έντονες αποχρώσεις. Δυνατοί συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείς να επιλέξεις είναι, για παράδειγμα, το pale κίτρινο με το λιλά ή το απαλό ροζ, με το σιέλ ή το μπλε (όλες οι αποχρώσεις), με το λαδί, ακόμα και με το κόκκινο.

imaxtree

imaxtree

Το pale κίτρινο με το animal print το είχες σκεφτεί; Πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία. Τελευταίο, αλλά σημαντικό tip, αφορά στα κοσμήματα, τα οποία μπορούν να φορεθούν σε πιο έντονα χρώματα και να αλλάξουν τελείως την όψη του look σου.

imaxtree

Σε κάθε περίπτωση, όποια επιλογή και να κάνεις, το pale κίτρινο μπορεί να μεταμορφώσει και να ομορφύνει κάθε σου εμφάνιση με μια μόνο κίνηση.