ΜΑΛΛΙΑ

6 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν ξανθιές σε μια βραδιά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/ Papadakis Press

Οι αλλαγές στα μαλλιά μιας γυναίκας δεν είναι- για τις περισσότερες από εμάς τουλάχιστον- εύκολο πράγμα. Και δεν αναφέρομαι στις αλλαγές τύπου κόβω 1-2 εκατοστά ή κάνω φράντζα, αλλά σε δραματικές αλλαγές που αφορούν το χρώμα ή το μήκος τους. Εκτός από αρετή και τόλμη, χρειάζεται έμπνευση, μελέτη, προγραμματισμός και φυσικά, σε κάθε περίπτωση, η γνώμη- έγκριση του κομμωτή μας, προκειμένου το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει και να μας κολακεύει.

 

 

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Διάσημες Ελληνίδες που το πήραν απόφαση να κάνουν την ανατροπή και να γίνουν από μελαχρινές ξανθιές μέσα σε μία βραδιά. Δεν δίστασαν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή επειδή το ήθελαν- η καραντίνα ώθησε σε μία τέτοια εκτόνωση σίγουρα- να κάνουν μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους και να γίνουν κυριολεκτικά «αγνώριστες».

Κι αν α) δηλώνεις έτοιμη για μία τόσο εκκεντρική αλλαγή στα μαλλιά σου και β) έχεις τη σύμφωνη γνώμη του κομμωτή σου, εμείς βάζουμε την έμπνευση, δείχνοντάς σου μερικές αγαπημένες διάσημες Ελληνίδες που έγιναν ξανθιές σε μια βραδιά. Οι περισσότερες βέβαια για επαγγελματικούς λόγους.

Μαρία Κορινθίου

«Το τόλμησα ….και ναι, είμαι τρελή!» είχε γράψει η  Μαρία Κορινθίου το 2018 στο Instagram της όταν μοιράστηκε το πρώτο της εξώφυλλό της στο περιοδικό DownTown με κατάξανθα μαλλιά. Αφορμή γι αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της; Ο ρόλος που υποδυόταν στη θεατρική εκδοχή της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός δεν κατέφυγε στη λύση της περούκας και voila το ξανθό Κατερινιώ!

Μελαχρινή:

Ξανθιά:

Μυριέλλα Κουρεντή

Την ίδια χρονιά, το 2018, η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε ξανθιά για τις ανάγκες του νέου της τηλεοπτικού ρόλου και μοιράστηκε την μεγάλη αυτή αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από τα Insta Stories της.

Μελαχρινή:

Ξανθιά:

Ήβη Αδάμου

Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Ήβη Αδάμου αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της υιοθετώντας μία πιο ανοιχτή, ξανθιά απόχρωση, την οποία όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να ανοίγει ολοένα και περισσότερο.

Μελαχρινή:

Ξανθιά:

Κατερίνα Παπουτσάκη

Αρκετά χρόνια πριν τη Μαρία Κορινθίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις ανάγκες της σειράς «Έχω ένα μυστικό» που ενσάρκωνε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας μία ανοιχτή, ξανθιά απόχρωση, που έμοιαζε με αυτή της ηθοποιού. Η διαδικασία της αλλαγής της κράτησε για μέρες, αλλά η ηθοποιός γρήγορα επέστρεψε στο σκούρο φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Μελαχρινή:

Ξανθιά:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/ Papadakis Press

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα αγαπημένα μας hair icons. Κι ενώ τα τελευταία χρόνια την έχουμε συνηθίσει ως κοκκινομάλλα, η παρουσιάστρια ανήκει στις διάσημες Ελληνίδες που υπήρξαν κάποτε ορκισμένες ξανθιές. Δες τη φωτογραφία παρακάτω:

Κοκκινομάλλα:

Ξανθιά:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/ Papadakis Press

Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να ανοίξει αρκετά το χρώμα της μαλλιών της και να γίνει πιο ξανθιά από ποτέ.

Καστανή:

Ξανθιά: