FASHION TIPS

Bucket hat: 3 τρόποι να φορέσεις το καλοκαίρι το πιο 90s αξεσουάρ

Peter Pilotto Spring/Summer 2020 ImaxTree

Τα 90s μας καλούν. Μας «φωνάζουν» και μας ζητούν να τα βάλουμε στη ζωή μας και στις εμφανίσεις μας. Μέσα από ένα όμορφο tie-dye σετ ρούχων. Μέσα από έναν άκρως 90s συνδυασμό, όπως ένα ψηλόμεσου τζιν και graphic t-shirt. Μέσω ενός 90s εμπνευσμένου αξεσουάρ, όπως τα chokers ή τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς. Ό,τι κι αν φορέσεις, το αβίαστο coolness που θα σου προσφέρει ένα 90s εμπνευσμένο σύνολο, θα σε κάνει να αισθανθείς φανταστικά.

Αν από την άλλη, δεν βρίσκεις τίποτα να σε αντιπροσωπεύει από τη μόδα της δεκαετίας, υπάρχει ένα αξεσουάρ που θα σε πείσει να την τεστάρεις: το bucket hat. Το στιλ αυτό καπέλου είναι ό,τι πιο αυθεντικό στη μόδα των 90s θα δοκιμάσεις ποτέ. Και σίγουρα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τεστάρεις τη μόδα του ’90.

Το bucket hat ως το απόλυτο σύμβολο της μόδας των 90s

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε από τη μόδα των 90s (μετά τα chokers), είναι το bucket hat. Το casual αυτό στιλ καπέλου, με το ενδιαφέρον σχήμα, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας. Δεν υπήρχε fashion brand στα 90s που δεν είχε κυκλοφορήσει τη δική του εκδοχή του bucket hat. Από τα iconic Gucci με το χαρακτηριστικό λογότυπο ως και τα denim της Prada, τα καπέλα αυτά είχαν την τιμητική τους.

Η επιστροφή των bucket hats

Την επιστροφή της σημαίνουν οι σχεδιαστές μόδας. Στις πασαρέλες των Spring/Summer 2020 συλλογών, κηρύχθηκε και επίσημα η επάνοδός τους. Από πολυτελείς οίκους μόδας μέχρι και νεοσύστατα brands, παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή.

Η τάση αυτή φαίνεται να διαιωνίζεται και στα everyday looks πολλών γυναικών. Μια ματιά στο Instagram και θα δεις stylish ανθρώπους να υποστηρίζουν ένα bucket hat. Εμείς βρήκαμε 3 looks που, κατά τη γνώμη μας, είναι προσφέρουν το καλύτερο inspo για να φορέσεις το bucket hat.

Μatchy-matchy

Συνδύασε το χρώμα ή print του bucket hat σου με το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα.

 

Mix & match με το το μαγιό σου

Ενέδωσε στην τεχνική του mix&match, παίζοντας με τα prints του καπέλου σου και αυτά του μαγιό σου.

Σετ με το αγαπημένο σου σετ ρούχων

Δώσε ένα ενδιαφέρον twist ακόμα και στο πιο «καθωσπρέπει» σύνολό σου, φορώντας ένα bucket hat με το αγαπημένο σου σετ ρούχων. Φρόντισε οι αποχρώσεις του καπέλου και του outfit σου να ταιριάζουν για απόλυτη αρμονία.