FASHION NEWS

Στη νέα συνεργασία της Mary Katrantzou με το Sun of a Beach θα βρεις τις πιο εντυπωσιακές πετσέτες θαλάσσης

Το αγαπημένο brand Sun οf a Beach συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια Mary Katrantzou και μαζί δημιουργούν 3 πολυτελείς limited edition πετσέτες για την παραλία. Τα φανταστικά μοτίβα δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα στις beachwear εμφανίσεις σου.

Οι 3 luxury πετσέτες που μας παρουσιάζει το brand Sun of a Beach μαζί με τη Mary Katrantzou είναι σίγουρα ξεχωριστές. Και είναι φυσικό επόμενο αν σκεφτείς ότι πρόκειται για μία «προέκταση» της Mary Mare resort capsule collection της σχεδιάστριας, η οποία είχε ως έμπνευσή της το μεσογειακό καλοκαίρι. Η νέα θεαματική συνεργασία επιστρατεύει τα 3 πιο iconic μοτίβα της Mary Mare συλλογής και τα ενσωματώνει στα seaside σύνολά μας. Έχουν το τέλειο oversized μέγεθος και ονειρικές αποχρώσεις.

Το Sun of a Beach μάς ενημέρωσε πως η beach collection κυκλοφόρησε με ένα ποστ στο Instagram.

Οι 3 πετσέτες της συλλογής Mary Katrantzou x Sun of a Beach «αφηγούνται» μέσα από υπέροχα μοτίβα τις καλοκαιρινές αναμνήσεις της Ελληνίδας σχεδιάστριας που εδρεύει στο Λονδίνο. Καρτ-ποστάλ από μαγικούς μεσογειακούς προορισμούς, κοχύλια και art prints σε φανταστικές αποχρώσεις. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 305 έως 375 ευρώ και είναι φτιαγμένες από 100% Egyptian cotton.

Mary Mare Stamps

Με ένα από τα signature prints της Mary Mare resort συλλογής που κυκλοφόρησε η σχεδιάστρια τον περασμένο Μάιο. Με μαύρο φόντο και με καρτ ποστάλ από αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς όπως είναι το Saint Tropez, το Monte Carlo, το Dubrovnik, το Portofino, η Ελλάδα και η Νότια Γαλλία.

Mary Mare Shells

Mary Katrantzou Sun of a Beach

Αυτή η πετσέτα σε φανταστικό ροδακινί μεταφέρει τον βυθό της θάλασσας στη στεριά, μέσα από κοχύλια και αστερίες.

Mary Mare Diamonds

Το καλειδοσκοπικό pattern με κοχύλια έχει υπέροχες αποχρώσεις και είναι arty και glam την ίδια στιγμή. Και εκτός από το σούπερ άνετο μέγεθός της, η πετσέτα είναι και πολύ απαλή.