FASHION TIPS

Πώς να φορέσεις το t-shirt. Ετοιμάσου για τα πιο κουλ outfits

https://www.instagram.com/aude_julie/

Από τα 50s, με τον Marlon Brando και τον James Dean να φοράνε με τεράστια επιτυχία ένα λευκό t-shirt, το ρούχο αυτό δεν έχει χάσει την αίγλη του. Έχοντας πρακτική χρήση αρχικά (οι άνδρες το φορούσαν και το φορούν ακόμη σαν εσώρουχο κάτω από το πουκάμισο), το t-shirt γρήγορα αναδείχθηκε ως ένα must item της γκαρνταρόμπας. Το αποτέλεσμα; Το t-shirt να είναι ένα ρούχο που φοράνε εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, χειμώνα-καλοκαίρι.

Το t-shirt, ο χαμαιλέοντας

Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα απλό, casual ρούχο της γκαρνταρόμπας, με ένα t-shirt μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά outfits. Η casual φύση τους, λειτουργεί σαν «λευκός καμβάς», επιτρέποντάς σου τελικά να συνθέσεις τα πιο «πολυσύνθετα» σύνολα.

Αν και τα t-shirts είναι παντός καιρού, το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Με την θερμοκρασία στη χώρα μας να ανεβαίνει στα ύψη, αυτό το ρούχο έρχεται σαν σωτήρας να μας προσφέρει άνετα και δροσερά casual σύνολα. Ένα t-shirt είναι το πρώτο που θα «αρπάξουμε» από την ντουλάπα και θα φορέσουμε πάνω από ένα τζιν παντελόνι, δημιουργώντας έναν κλασικό συνδυασμό. Τι κάνεις όμως, όταν έχεις φορέσει αυτό τον κλασικό, αλλά πολυφορεμένο παράλληλα, συνδυασμό ήδη πολλές φορές; Αν θέλεις να φορέσεις τ’ αγαπημένα σου t-shirts, αλλά έχεις πέσει σε «ενδυματολογικό βούρκο», τα παρακάτω outfits θα σε ξεκολλήσουν. Καλοντυμένες γυναίκες, τιμούν το t-shirt δημιουργώντας φανταστικά και σούπερ κουλ outfits. Απ’ αυτές μπορούμε να πάρουμε ιδέες πώς να φορέσουμε και εμείς το τόσο κλασικό και αγαπημένο ρούχο.

Συνδύασε ένα graphic t-shirt με ένα μια κομψή πλισέ φούστα. Η αντιπαράθεση στα δύο styles θα προσφέρει ένα φανταστικό everyday outfit.

Ενέδωσε στον μινιμαλισμό συνδυάζοντας το ρούχο αυτό με πιο basic και μίνιμαλ ρούχα. Μια ψηλόμεση βερμούδα και ένα ζευγάρι chunky σανδάλια, θα δημιουργήσουν ένα σοφιστικέ combo.

Αναβάθμισε τον κλασικό συνδυασμό του t-shirt και τζιν, αντικαταστώντας το δεύτερο με ένα παστέλ παντελόνι. Ένα λευκό t-shirt και ένα παντελόνι σε αυτή την απόχρωση θα συνθέσουν το τέλειο streetwear outfit.

Αντικατέστησε το τζιν σορτσάκι σου με μια τζιν βερμούδα και συνδύασέ την με το αγαπημένο σου tee. Θα δημιουργήσεις το τέλειο, casual chic outfit.