CELEBRITY STYLE

Úrsula Corberó: Η Τόκιο του “La Casa de papel” είναι η νέα μούσα του #JacquemusAtHome

Instagram/ Úrsula Corberó

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Simon Porte Jacquemus φάνηκε ιδιαίτερα ευρηματικός. Γέμισε το newsfeed μας με υπέροχες εικόνες (ήταν και θα είναι ο πιο “χαζευτικός” λογαριασμός στο Instagram). Και μέσα από την καμπάνια του #JacquemusAtHome μας σύστησε πολλές ενδιαφέρουσες μούσες του, με τελευταία την Úrsula Corberó.

Χρώμα, τέχνη και υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ. Ο Simon Porte Jacquemus ήταν ένας σχεδιαστής που ξεχωρίζαμε, αλλά μετά το outbreak του κορονοϊού μετατράπηκε σε έναν designer που λατρέψαμε. Σίγουρα μία βόλτα στον λογαριασμό του στο Instagram θα σου φτιάξει τη διάθεση. Και θα σε ενημερώσει για τα πώς και τι της μόδας. Οι δημιουργίες του είναι φανταστικές. Οι μούσες του ακόμα περισσότερο. Στο πλαίσιο της καραντίνας ο Simon Porte Jacquemus λάνσαρε την καμπάνια του #JacquemusAtHome με τελευταία του μούσα την Úrsula Corberó.

Φυσικά, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα, σε αυτή την καμπάνια, ο Jacquemus μας παρουσίασε γυναίκες να φορούν τις δημιουργίες του και να φωτογραφίζονται στα σπίτια τους που μας εντυπωσίασαν. Από την Bella Hadid και την Barbie Ferreira μέχρι την υπέροχη γιαγιά του. Τώρα μας παρουσιάζει την Τόκιο του “La Casa de papel”. Είναι πανέμορφη; Φυσικά και ναι.

H Úrsula Corberó άκρως καλοκαιρινή στην καμπάνια #JacquemusAtHome

«Ευχαριστώ Jacquemus που μου έφερες μία δόση καλοκαιριού στο Μπουένος Άιρες» έγραψε η Úrsula Corberó στο Instagram. Και ο Simon Porte Jacquemus «απάντησε» μέσα από το δικό του ποστ σε παρόμοιο ύφος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι μαζί σας τη νέα #JacquemusΑtHome καμπάνια με την Úrsula Corberó, φωτογραφημένη από τον Pierre-Ange Carlotti».

Στις λήψεις βλέπουμε την Úrsula Corberó να φοράει ντεγκραντέ ολόσωμο μαγιό, ριγέ φόρεμα, καρό κοστούμι και παστέλ σακάκι. Και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του brand με τον διάφανο σκελετό. Η φωτογράφιση έγινε εξ’ολοκλήρου μέσω FaceTime. Και το αποτέλεσμα είναι φρέσκο και επίκαιρο. Και απόλυτα συντονισμένη με την νέα μας πραγματικότητα.