SHOPPING STYLE

Το φόρεμα για να ντυθείς όπως η Rachel Green από τα “Φιλαράκια” κοστίζει 35 ευρώ

Θα μπορούσαν οι σχεδιαστές του Asos να παρακολούθησαν τη δημοφιλή σειρά “Τα Φιλαράκια” πριν σχεδιάσουν την καινούργια συλλογή του brand; Θα μπορούσαν. Η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στα κομμάτια μπορείς να βρεις και ένα που σίγουρα θα σου θυμίσει κάτι. Ένα φόρεμα στην παστέλ απόχρωση της μέντας, είναι πανομοιότυπο με εκείνο που φορούσε η Rachel Green σε ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν.

Δεν είναι εύκολο task να διαλέξεις ένα από τα αμέτρητα σύνολα της Rachel Green (την οποία υποδύθηκε η Jennifer Aniston) από τα «Φιλαράκια», ως αγαπημένο σου. Ειδικά, από το σημείο που βρήκε το στιλ της και έπειτα, επιλέγοντας συχνά να φοράει Βloomingdale και Ralph Lauren. Ωστόσο, υπάρχει ένα φόρεμα που δεν ξεχνιέται όσα επεισόδια κι αν περάσουν. Το πράσινο φόρεμα στο χρώμα της μέντας. Που φόρεσε στο επεισόδιο “The One Where No One’s Ready” στην 3η σεζόν. Τότε, ο Ross είχε χάσει την υπομονή του γιατί η Rachel Green δεν μπορούσε να επιλέξει τι να φορέσει στο σημαντικό δείπνο με τους συναδέλφους του -και επιλέγει αυτό το φόρεμα.

Rachel Green φόρεμα

Μάξι, αμάνικο και σε παστέλ απόχρωση. Μπορείς να φανταστείς πιο άνετο και ταυτόχρονο κομψό ρούχο για το φετινό καλοκαίρι; Τα νέα είναι πολύ καλά. Τώρα μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις αυτό το iconic σύνολο με τη 90s αισθητική. Και μάλιστα με λιγότερα από 35 ευρώ, αφού στο Asos θα βρεις το ίδιο σχεδόν φόρεμα.

Το φόρεμα της Rachel Green έχει πιστό αντίγραφο

Asos
ASOS.COM

Asos

Μάξι φόρεμα σε ανοιχτό πράσινο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το φόρεμα από βαμβάκι και λινό έχει το ίδιο χρώμα και τον ίδιο σχεδιασμό με το φόρεμα της Rachel Green. Πανομοιότυπα ραντάκια, λαιμόκοψη και είναι και τα 2 σε ίσια γραμμή. Το μόνο που του λείπει είναι το σκίσιμο που άφηνε το πόδι της Rachel να φανεί.

Κάτι που αν πιάνει λίγο το χέρι σου μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Ιδανικά, στο σήμερα, φόρεσε το “Rachel dress” με ένα ζευγάρι ταμπά strappy πέδιλα.