FASHION TRENDS

Τα loungewear ρούχα φοριούνται και το καλοκαίρι, ακόμα κι αv δεν είσαι σε καραντίνα

ImaxTree

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει. Και μετά από δυο μήνες κοινωνικού «εγκλεισμού», τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Ένα πράγμα που κρατάμε από την καραντίνα, όσον αφορά το στιλ μας; Η άνεση. Λόγω του ότι ήμασταν κλεισμένες στο σπίτι, τα άνετα aka loungewear ρούχα απέκτησαν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Είτε μέναμε στο σπίτι, είτε στέλναμε μήνυμα και τον αριθμό “6”, για να αθληθούμε, τα loungewear ρούχα ήταν η top επιλογή μας.

Τα loungewear ρούχα ήρθαν για να μείνουν

Μέσα απ’ αυτή την ιστορία, λοιπόν, προέκυψε η τάση των loungewear ρούχων. Items που βασικό στόχο έχουν την άνεση. Άνετα ρούχα. Κολάν, φουτεράκια, t-shirts και φαρδιές γραμμές, μπαίνουν στην κατηγορία των loungewear. Με χιλιάδες fashionistas να προμοτάρουν το style αυτό μέσα από τα Instagram accounts τους, μια νέα τάση γεννήθηκε. Τα loungewear ρούχα άρχισαν να συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θεωρούνται απλά «ρούχα για το σπίτι». Πλέον, θεωρούνται “stylish” ρούχα, που φοριούνται εντός και εκτός σπιτιού.

Η καλοκαιρινή version τους

Το καλοκαιράκι, λοιπόν, είναι εδώ. Ίσως να έχεις ήδη κανονίσει τα πρώτα getaways, ίσως τα προγραμματίζεις για το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, στην βαλίτσα των διακοπών, και των looks για την πόλη φυσικά, μπορείς να βάλεις και τα loungewear ρούχα. Όχι τα φαρδιά φούτερ, κολάν και αθλητικά που φορούσες ως τώρα, αλλά την καλοκαιρινή εκδοχή τους.

Με την τάση των loungewear ρούχων να «εξαπλώνεται» (ίσως και με την πιθανότητα ενός δεύτερου lockdown -μακριά από ‘δω), γίνονται essential. Η καλοκαιρινή τους εκδοχή περιλαμβάνει oversized t-shirts, ποδηλατικά σορτς, μεταξύ άλλων.

Εμείς κάναμε μια διαδικτυακή αγορά και βρήκαμε την καλοκαιρινή εκδοχή των loungewear ρούχων.

Αέρινα φορέματα

Biker shorts

Oversized t-shirts

Αθλητικά σορτς

Άνετα cami tops

Κιμονό