HOME SHOPPING

4 τρόποι να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε θέρετρο αναψυχής με μία βόλτα στα Public

24media Γιώργος Βελλής

Σκέψου έναν προορισμό αγορών, που συνδυάζει όλες τις αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων. Βιβλία, παιχνίδια, video games και gaming accessories, smartphones, laptops, τηλεοράσεις, είδη σπιτιού και smart living. Ναι, σου μιλώ για τα Public.

Δεν ξέρω για εσένα, πάντως εγώ ήμουν ανέκαθεν σπιτόγατα. Η περίοδος της καραντίνας και το outbreak του κορονοϊού με έκαναν να απολαύσω το σπίτι μου ακόμα περισσότερο. Αυτή τη φορά με ποιοτικό χρόνο για μένα. Και με έντονη ανάγκη να έχω στον χώρο μου όλα εκείνα που θα κάνουν την καθημερινότητά μου πιο εύκολη και ευχάριστη. Δεν άλλαξα μόνο εγώ. Άλλαξαν και οι φίλοι μου. Πλέον τα περισσότερα ραντεβού μας δίνονται στα σπίτια μας. Για ταινίες, μαραθώνιο σειρών, επιτραπέζια και βραδιές στο μπαλκόνι με μουσική και κουβέντα. Έγραψα λοιπόν σε ένα χαρτί όλα όσα θα με κάνουν να περάσω καλά. Τόσο μόνη μου. Όσο και με παρέα. Aυτή τη φορά, ο προορισμός μου ήταν τα νέα Public που πρόσφατα άνοιξαν το μεγαλύτερό τους κατάστημα στην Ελλάδα.

Public 24media / Γιώργος Βελλής

Η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει η βόλτα σε ένα πολυκατάστημα. Όταν όμως είδα να απλώνονται μπροστά μου όλα αυτά τα τετραγωνικά, η open space φιλοσοφία και τα δημιουργικά corners σκέφτηκα «εδώ είμαστε». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τo νέo Public είναι έκπληξη

Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του καταστήματος MediaMarkt επί της Συγγρού (στον αριθμό 340), σε περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Η σκάλα, που βρίσκεται στα δεξιά της εισόδου, οδηγεί σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά καταστήματα Public, με όλα τα προϊόντα της γκάμας του σε γενναίες δόσεις.

24media / Γιώργος Βελλής

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα Public στην Ελλάδα με 2.300 τ.μ. γεμάτα από προϊόντα ψυχαγωγίας και τεχνολογίας. Βιβλία, αμέτρητα παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, smartphones και accessories, κορυφαία laptops, games και gaming accessories.

Με έδρα έναν από τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας και δωρεάν parking 400 θέσεων (δεν θα ψάχνεις να παρκάρεις) θα γίνει ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια. Αναρωτιέσαι τι είχα γράψει στη δική μου λίστα; Θα σου πω.

Public 24media / Γιώργος Βελλής

Μουσική + Design

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μουσική. Είμαι όμως και ένας άνθρωπος που για να βάλω κάτι στο σπίτι μου θα πρέπει να είναι «διαφορετικό». Πως συνδυάζω αυτά τα δύο;

24media / Γιώργος Βελλής

Με vintage αισθητική -και συσκευές που είναι εγγύηση για καλό ήχο. Ένα ηχείο Marshall και ένα ρετρό πικάπ είναι ανάμεσα στις κλασικές αξίες. Και στο νέο Public θα τα βρεις και τα 2. Και ανθρώπους να σου εξηγήσουν τι και πώς.

Εγώ παίζω. Εσύ παίζεις;

Έχεις καλέσει την παρέα σου σπίτι. Είπατε τα νέα σας. Φάγατε. Τι; Εσείς δεν παίζεται επιτραπέζια; Επειδή οι δικοί μου φίλοι τα αγαπούν, σκέφτηκα να ανανεώσω την “playlist” μας με νέα κομμάτια.

Public 24media / Γιώργος Βελλής

Δεν ξέρω τι διάλεξα. Ελπίζω εσύ να είσαι πιο διαβασμένη. Το σίγουρο είναι πως παίζεις δεν παίζεις επιτραπέζια, αν στην παρέα έχετε και πιτσιρίκια, θα ξέρεις τι να επιλέξεις για εκείνα. Σου μιλώ για μεγάλη γκάμα.

24media / Γιώργος Βελλής

Κολλημένη με το Netflix;

Την περίοδο της καραντίνας είδα πολλές σειρές. Πολλές. Και ντοκιμαντέρ. Και κάποιες λίγες ταινίες. Και στο σημείο αυτό θα σου εξομολογηθώ ότι στο σπίτι μου δεν έχω τηλεόραση. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάθε πρόσκληση στους φίλους μου για movie night, κατέληγε σε γέλια. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μία. Όχι μεγάλη. Κάποιες αξίες είναι σταθερές. Στο Public όμως ξέρεις ότι θα βρεις κι από αυτό. Εγώ θα επιστρέψω με κάποιον περισσότερο «ειδικό» που θα με βοηθήσει (πείσει) να επιλέξω.

Ένα βιβλίο είναι λίγο, πολύ λίγο

24media / Γιώργος Βελλής

Φυσικά και σου άφησα το καλύτερο για το τέλος. Σίγουρα ξέρεις ότι τα Public ήταν ανέκαθεν ένας ιδανικός προορισμός για να αγοράσεις βιβλία. Θα βρεις όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες αλλά και κλασικούς ελληνικούς και ξενόγλωσσους τίτλους. Στο νέο Public όμως, εγώ βρήκα το αγαπημένο μου spot. Το μεγάλο και άνετο αναγνωστήριο για να διαβάσω και να επιλέξω με την ησυχία μου τα βιβλία που θα διαβάσω το φετινό καλοκαίρι. Για την ώρα επέλεξα το «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» της Delia Owens. Φυσικά, να δώσω τα credits και για την υπέροχη βιβλιοθήκη.