FASHION TIPS

Τα essentials του παριζιάνικου στιλ για το καλοκαίρι

ImaxTree

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι Γαλλίδες εμπνέουν. Η Γαλλίδα γυναίκα αποτελεί πρότυπο, στη μόδα, την ομορφιά μέχρι και το lifestyle. Εκπέμπουν μια χαλαρότητα, μια ανάλαφρη διάθεση η οποία χαρακτηρίζει όχι μόνο το στιλ, αλλά τη ζωή τους ολόκληρη.

Αυτή τη νωχελική σχεδόν, και χαλαρή διάθεση που εκπέμπουν οι ίδιες και το στιλ τους, εξιτάρει όλους τους «περίεργους» με τη μόδα. Πολλές είναι οι γυναίκες που αναζητούν αυτή την πηγαία κομψότητα που προβάλλουν οι Γαλλίδες μέσα από τις εμφανίσεις τους.

Προσπαθούν ν’ ανακαλύψουν τα μυστικά του στιλ τους και να τα εφαρμόσουν στο δικό τους. Και ενώ, ακόμα και οι Γαλλίδες ακολουθούν κάποιους ενδυματολογικούς κανόνες, στην ντουλάπα τους υπάρχουν και κάποια musts.

Ποια είναι τα essentials του παριζιάνικου στιλ; Οι Γαλλίδες πιστεύουν στη διαχρονική μόδα και η γκαρνταρόμπα τους έχει πάντα κάποια items που ενισχύουν στο απαράμιλλο στιλ τους.

Τα essentials του παριζιάνικου στιλ για το καλοκαίρι

Ένα λευκό πουκάμισο, tailored κομμάτια όπως ένα κοστούμι ή ένα σακάκι, το τέλειο ψηλόμεσο τζιν. Αυτά είναι από τα essentials του παριζιάνικου στιλ για τους χειμερινούς μήνες του χρόνου. Το καλοκαίρι όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η θερμοκρασία αλλάζει, επομένως και τα ρούχα τους. Τι φοράνε, λοιπόν, οι Γαλλίδες το καλοκαίρι; Από τα τόσο κομψά μαγιό μέχρι και τα must σορτς, παρακάτω τα essentials του παριζιάνικου στιλ για το καλοκαίρι και πώς να τα αποκτήσεις.

Oι chic εσπαντρίγιες

Το πάντα κομψό μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η printed ολόσωμη φόρμα

Η ρομαντική μπλούζα

Το διαχρονικό φλοράλ μίνι φόρεμα

Το στιλάτο κοντομάνικο πουκάμισο

Το must ψάθινο καπέλο

Τα κουλ denim shorts