ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα και τέλεια υφή

Imaxtree Imaxtree

Το κήρυγμα γνωστό: Αντηλιακές κρέμες πρέπει να φοράς όλο το χρόνο. Τέτοιες μέρες βέβαια, με καύσωνα και ανυπόφορη ζέστη, το layering με πολλά προϊόντα στην επιδερμίδα σου (πόσο μάλλον αν σου αρέσει το μακιγιάζ), μόνο ευχάριστο δεν είναι. Προφανώς και ΔΕΝ θα κάνεις skip το αντηλιακό. Πρέπει να φερθείς έξυπνα.

 

Χρειάζεσαι μία αντηλιακή κρέμα που ναι μεν θα προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (μην ξεχνάς πως 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία- aka φωτογήρανση) παράλληλα θα καλύπτει μικρές ατέλειες και δυσχρωμίες χαρίζοντας ομοιομορφία.

Με δύο λόγια: μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Κάναμε, λοιπόν, την έρευνά μας και σου δείχνουμε τις 7 καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα και τέλεια υφή που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα.

5203069084614.jpg
PHARM24.GR

Korres Κόκκινο Σταφύλι SPF 30 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ με Χρώμα

Mη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για γρήγορη απορρόφηση και ματ αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με έναν μοναδικό συνδυασμό αντιηλιακών φίλτρων και δραστικών από Κόκκινο Σταφύλι, curcuma longa, σόγια και φυσικούς πολυσακχαρίτες. Προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση, βοηθάει στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και νεανική όψη. Ιδανική για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Nivea Sun UV Face BB
EFARMAKEIO.GR

Nivea Sun UV Face BB

Με αντηλιακή και ενυδατική σύνθεση είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα, έχει διακριτικό χρώμα που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Παρέχει άμεση και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία απο UVA/UVB κατά των ηλιακών εγκαυμάτων και της πρόωρης γήρανσης. Η σύνθεση με διακριτικό χρώμα προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας καλύπτοντας δυσχρωμίες ενώ τα αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Η ελαφριά σύνθεσή της απορροφάται άμεσα και χαρίζει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
5202888400100.jpg
PHARM24.GR

Frezyderm Active Sun Screen Tinted Face Cream SPF 50+

Η πρωτοποριακή 360ο σύνθεσή αυτής της αντηλιακής κρέμας προσώπου με ενεργό άνθρακα εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, προσφέροντας, πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Έχει πλούσια, κρεμώδη, μη-λιπαρή υφή και ελαφριά κάλυψη. Χάρη στην τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής Color Adapt Pigments, εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
La Roche Posay Anthelios invisible Tinted Fluid SPF50+
PHARM24.GR

La Roche Posay Anthelios invisible Tinted Fluid SPF50+

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Υπέρυθρη και Ατμοσφαιρική ρύπανση) για το πρόσωπο. Έχει ultra λεπτόρρευστη υφή, ανθεκτική στο νερό, στον ιδρώτα και την άμμο και σύνθεση που ελαχιστοποιεί το τσούξιμο των ματιών. Δεν κολλάει και αφήνει ένα αόρατο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος- ακόμα και για το πιο ευαίσθητο ή το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
3401360195349.png
EFARMAKEIO.GR

Bioderma Photoderm NUDE Touch SPF50+ (Natural)

Με απίστευτα λεπτόρρευστη υφή, εύκολη εφαρμογή και πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσφέρει ματ ομοιόμορφη κάλυψη. Ο συνδυασμός φυσικών φίλτρων UVA / UVB και η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™, προστατεύουν άμεσα και μόνιμα το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων. Παράλληλα, ελέγχει τη λιπαρότητα για 8 ώρες και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Οι ατέλειες περιορίζονται σταδιακά, ενώ, χάρη στη σύνθεσή του, έχει μεγάλη αντοχή στο νερό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Shiseido Sports Bb Wetforce Medium SPF50+
NOTOS.GR

Shiseido Sports Bb Wetforce Medium SPF50+

Βασικός σύμμαχος όλων των αθλητών, είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας αθλητής, η Sports BB cream, προστατεύει με φυσικό τρόπο την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια φωτεινή, υγιή όψη. Η ελαφριά σύνθεσή της αγκαλιάζει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη κατά την εφαρμογή, παρά το υψηλό SPF του προϊόντος. Χάρη στην τεχνολογία Quick Dry που περιέχει, ενισχύει την γρήγορη απομάκρυνση του από την επιδερμίδα, ενώ σε συνδυασμό με την αδιάβροχη σύνθεσή της και την τεχνολογία Wet Force, ενισχύει το προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Apivita Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Εξισορρόπησης της Λιπαρότητας με Χρώμα SPF 30
ATTICABEAUTY.GR

Apivita Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Εξισορρόπησης της Λιπαρότητας με Χρώμα SPF 30

Με μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα, αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα προστατεύει αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία, χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ