ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Μαΐου;

Κριός

Περνάς υπέροχες στιγμές όπου βρεθείς, και ειδικά με τον σύντροφό σου. Καλή μέρα για να διεκδικήσεις αυτά που δικαιωματικά αξίζεις στη δουλειά.

Ταύρος

Μόνο με τον γνωστό δυναμισμό σου θα πετύχεις τα σχέδιά σου. Το πάθος και η τσαχπινιά σου φέρνουν νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Έρχεσαι κατάματα με το παρελθόν σου και λύνεις προβλήματα που σε κρατάνε πίσω. Απόλαυσε στιγμές πάθους με το ταίρι σου και μην αγχώνεσαι τόσο πολύ με τη δουλειά.

Καρκίνος

Έχεις εξαιρετική διάθεση αλλά μην φανατίζεσαι σε συζητήσεις με συγγενείς. Δεν θα σου βγει σε καλό. Θα υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις από φιλικά πρόσωπα.

Λέων

Κάνε focus στη σχέση και μην χάνεις τα ψυχραιμία σου με άλλα πρόσωπα. Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις στην καριέρα σου.

Παρθένος

Δύσκολη μέρα για να επικοινωνήσεις σωστά και να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Μείνε μακριά από εντάσεις και μην ανοίγεσαι πολύ.

Ζυγός

Πολλές οι υποχρεώσεις. Βρες χρόνο να εκτονωθείς σωματικά για να μην την πληρώσουν οι δικοί σου. Δείχνεις πρωτοτυπία στη δουλειά.

Σκορπιός

Μην αφήσεις κανέναν να χαλάσει την ανεβασμένη διάθεση που έχεις. Προμηνύεται καυτό διήμερο ενώ θα υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Τοξότης

Σε απασχολούν έντονα οικογενειακά θέματα αλλά ο έρωτας θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο. Δείξε πείσμα και εργατικότητα στη δουλειά και θα ανταμειφθείς.

Αιγόκερως

Οι δικοί σε άνθρωποι είναι η λύση στην απαισιοδοξία. Ανανέωσε τη σχέση σου βγαίνοντας από τη ρουτίνα. Οργανώστε μελλοντικές διακοπές.

Υδροχόος

Κοίτα να περάσεις όμορφα και μην αφήνεις τα οικονομικά να σε ρίχνουν ψυχολογικά. Με αυτήν τη διάθεση, κινδυνεύεις να αποθαρρύνεις μία νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Έχεις βγει σίγουρα από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών αλλά λειτουργείς πολύ εγωιστικά στα ερωτικά σου. Σκέψου πολύ΄σοβαρά τη στροφή καριέρας.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις