CELEBRITIES

Η Linda Evangelista έγινε 55 ετών και η Claudia Schiffer της ευχήθηκε με μία επική φωτογραφία από τα ’90s

Η Linda Evangelista στην πασαρέλα το 1995. ΑP Photo Remy de la Mauviniere

Η δεκαετία του 1990 έμεινε στην ιστορία για πολλούς και διάφορους λόγους. Μεταξύ αυτών ήταν η ανάδειξη των super models σε κάτι παραπάνω από θνητούς που ζουν ανάμεσά μας. Τα μοντέλα της δεκαετίας εκείνης αντιμετωπίζονταν σαν επί γης θεές. Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington και Linda Evangelista ήταν μόνο κάποια από τα ονόματα που λάτρευε τότε η μόδα και οι άνθρωποι.

Η τελευταία από αυτές, η Linda Evangelista, την Κυριακή 10 Μαΐου συμπλήρωσε τα 55 χρόνια ζωής της. Η συνάδελφός της και μέλος εκείνης της θρυλικής γενιάς της μόδας, αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram για τα γενέθλιά της. Και διάλεξε μία φωτογραφία γεμάτη με την αφρόκρεμα των μοντέλων της εποχής για να το κάνει.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Claudia Schiffer, μπορείς να δεις, την Stephanie Seymour, την Christy Turlington, τη Linda Evangelista, την ίδια την Claudia, τη Cindy Crawford και τη Naomi Campbell.

Κάνοντας χιούμορ με τα γυμνά οπίσθια τριών εκ των έξι καλλίπυγων μοντέλων, η Claudia Schiffer της ευχήθηκε «ροδακινίσια (peachy) γενέθλια». To ροδάκινο στα αγγλικά βλέπεις χρησιμοποιείται μεταφορικά για να υποδηλώσει τα οπίσθια.

View this post on Instagram

Have a peachy birthday @lindaevangelista 🍑❤️ x

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Η Linda Evangelista γενήθηκε στις 10 Μαΐου του 1965 στον Καναδά, από Ιταλούς μετανάστες γονείς. Ξεκίνησε το modelling στην εφηβεία της και το 1981 έλαβε μέρος στα καλλιστεία “Miss Teen Niagara”. Δεν κέρδισε αλλά ένας εκπρόσωπος του Elite Model Management βρισκόταν στο κοινό. Μέσα σε μία δεκαετία είχε φτάσει πλέον στην κορυφή. Η Linda Evangelista μαζί με την Turlington και την Campbell ήταν η «Αγία Τριάδα» των super models των ’90s. Δεν είναι τυχαίο που εκείνη είπε την ιστορική φράση: «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

Μετά από μία υπερεπιτυχημένη πορεία στην πασαρέλα η Linda Evangelista έχει αφιερώσει τη ζωή της στον ακτιβισμό και τις φιλανθρωπικές δράσεις, ενώ είναι Creative Director και αντιπρόεδρος της Erasa Skin Care. Σε ηλικία 42 ετών έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ενός γιου, του Augustin James. Πατέρας του είναι ο νυν σύζυγος της Salma Hayek, Francois Henri Pinault.